Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Nisse flyttar in

Saker till Nissebus finns här

En stor favorit hos barnen är Nisse flyttar in det är en spännande aktivitetskalender för barn. Låt en liten Nisse flytta in till jul och skapa en egen liten värld åt honom. En Nisse som mer än gärna gör lite Nissebus med barnen fram till julafton. Har du idétorka på bus och uppdrag, se då våra färdigskrivna Nissebrev med magiska julrim för barnen

Nissen tipsar om roliga tillbehör!

HEM / Tema & Högtid / Julpynt / Nisse flyttar in

Förgyll barnens jul med Nisse flyttar in

Denna tradition är något som barnen verkligen älskar och tänk så spännande att få komma ihåg julen tillsammans med Nisse. Köp din Nisse och Nisse saker redan idag. Planera för att ge barnen en rolig och spännande december-månad med Nisse flyttar in!

Se hela vårt sortiment av Julpynt

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2023 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart