Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Bord


Hitta rätt bord för ditt ändamål

Letar du efter det perfekta bordet för att göra ditt hem komplett? Sök inte mer! Vi erbjuder ett brett utbud av bord i olika material, storlekar, former och stilar. Oavsett om du behöver ett matbord till ditt kök eller ett soffbord till ditt vardagsrum så har vi något för alla smaker och plånböcker. Vårt urval inkluderar barbord, skrivbord, sidobord, sängbord och mer - så att du kan hitta det perfekta bordet för alla rum i ditt hem. Vi har bord i olika material, storlekar, former och stilar. Allt för att du ska hitta ett bord som passar just ditt hem.

HEM / Möbler / Bord

Ett bord som passar
dig och ditt hem

Hitta rätt bord som passar ditt hem

Soffbordet är ett bra sätt att lägga till stil och funktionalitet till ditt vardagsrum. Den kan inte bara användas för att slänga fötterna på eller ställa tekoppen stabilt, utan den kan också användas som förvaring. Hos oss finns ett stort utbud av soffbord som kan passa vilken inredningsstil och smak som helst. Du kan använda dem för att dölja tidningar, fjärrkontroller och andra föremål som annars skulle störa rummet. Så låt inte ditt soffbord bara sitta där; få ut det mesta av det med vårt urval av snygga och funktionella mönster! Oavsett vad du letar efter, vare sig det är ett högt eller lågt bord, runt eller fyrkantigt, garanterar vi att vi har det perfekta soffbordet för dig. Med vårt breda urval av stilar och design, är du säker på att hitta den som bäst passar dina behov. Så vänta inte längre och börja bläddra i vår kollektion idag! Med flertalet olika stilar, former, färger och material i sortimentet hjälper vi dig att duka upp för frukost, lunch, middag – och mängder av trevliga sällskapsstunder. Vi har matbord som passar alla typer av hem, små som stora, moderna som rustika, robusta som nätta.

Se hela vårt sortiment av Möbler

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart