Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Högtider / Julpynt / Nisse flyttar in / Nisses röda gardiner 12 cm

Gardinerna hänger på en zirkon av trä, vars varma nyanser förstärker den rustika känslan

Nisses röda gardiner 12 cm

35

KR

Nisses röda gardiner 12 cm

För de som älskar att skapa små världar fulla av charm och elegans introducerar vi våra verklighetstrogna miniatyr gardiner med rödrutigt tyg. Dessa små konstverk är som en symfoni av detaljer, där varje element är noggrant utformat för att skapa en känsla av autenticitet och skönhet.

  • Storlek: 11,5x12 cm

Gardinerna hänger på en zirkon av trä, vars varma nyanser förstärker den rustika känslan. Träknopparna, vars form liknar små konstverk i sig, lägger till en ytterligare touch av elegans till gardinstången. Rödrutigt tyg omfamnar fönstret på ett sätt som väcker minnen av varma, hemtrevliga stunder. Överst på gardinerna fångar ett skirt spetsband ögat med sin blommiga design. Det är som en trädgård av blommor som smyckar varje gardin, och spetsbandets delikata mönster ger en subtil touch av romantik till hela arrangemanget. För att binda samman gardinerna och skapa en lekfull kontrast finns spetsband med gulliga hjärtan som samlar ihop tyget i harmoni. Med sina perfekt skala-mått på 11,5 x 12 cm är dessa miniatyr gardiner en konstnärlig och förtrollande tillägg till din miniatyrvärld. Låt dem fånga ljuset på ditt imaginära fönster och skapa en atmosfär av väldoftande minnen och omsorgsfullt utformad skönhet.

Märke Nordpolen
EAN 4036159548021

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart