Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Högtider / Julpynt / Nisse flyttar in / Nisses röda pjäxa 4 cm

​Nisses miniatyrvärld pryds av en röd pjäxa, en småskalig triumf av färg och stil. Den här miniatyrpjäxan är ett litet konstverk i sig

Nisses röda pjäxa 4 cm

49

KR

Nisses röda pjäxa 4 cm

Nisses miniatyrvärld pryds av en röd pjäxa, en småskalig triumf av färg och stil. Den här miniatyrpjäxan är ett litet konstverk i sig, skapad för att införliva Nisses personliga touch i den lilla världen. Tillverkad med precision och omsorg, är den här röda pjäxa en detaljerad avbildning av en viktig del av Nisses karaktär.

Varje minutiös detalj på pjäxan, från snörningen till sulan, fångar essence och autenticitet. Den röda färgen är inte bara en visuell höjdpunkt utan också en symbol för energi och livfullhet i den lilla skapelsen. Den här pjäxan är mer än bara en accessoar; de är en förlängning av Nisses personlighet, vilket gör den till en viktig del av den lilla världen. Placera den röda pjäxan noggrant i Nisses miniatyrvärld - kanske vid dörren till ett pyttehus, vid foten av ett imaginärt träd eller vid kanten av en liten stig. Där kommer den att bli en kärnfull detalj som fångar uppmärksamheten och sätter fokus på den unika stilen som Nisse för med sig till sin miniatyrvärld. Nisses röda pjäxa i miniatyrformat är inte bara en del av skapandet; de är ett konstverk som talar om personlighet och passion i det lilla formatet. Varje steg i Nisses värld är prytt med färg, stil och den lekfulla karaktär som denna lilla röda pjäxa representerar.

  • Storlek: 4 cm
Märke Nordpolen
EAN 4036159516075

Relaterade produkter

 

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart