Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Belysning


Snygga lampor och mysig belysning

En vacker atmosfär skapar du genom att använda många ljuskällor i din inredning. I vårt sortiment av belysning finns snygga lampor och ljuskällor från bland annat Venture Design som levererar belysning av hög kvalitet! Här finns vägglampor, taklampor, golvlampor och mycket mer. Välkommen att köpa din belysning enkelt och tryggt online via vår webbshop.


HEM / Hem & Inredning / Belysning

Skapa rätt atmosfär hemma
med vacker belysning

Belysningen är en viktig del i inredningen

Att skapa en förtrollande atmosfär i ditt hem kräver noggrant övervägande av belysningens roll i din inredning. Vårt varierade sortiment av eleganta och högkvalitativa lampor och ljuskällor erbjuder en mångfald av alternativ för att uppfylla dina belysningsbehov. Vägglampor utgör inte bara praktiska ljuskällor utan kan också agera som konstnärliga inslag som förstärker rummets estetik. Genom att skapa subtila ljuseffekter på väggarna kan vägglampor ge ditt utrymme en sofistikerad touch och skapa en harmonisk atmosfär. Taklampor är centrala punkter i vår kollektion och finns i olika stilar för att matcha olika smaker och inredningsstilar. Från moderna och minimalistiska taklampor till mer detaljrika och klassiska alternativ strävar vi efter att tillgodose olika preferenser och skapa en varierad belysningsupplevelse. Golvlampor utgör en flexibel belysningslösning som kan placeras strategiskt för att skapa olika ljusnivåer och atmosfärer. Oavsett om du behöver belysning för läsning, arbete eller för att skapa en avslappnad stämning, erbjuder vårt sortiment av golvlampor ett brett urval för att möta dina individuella behov.

Lampor online 

Vi inser vikten av att erbjuda inte bara estetiskt tilltalande utan också hållbar belysning. Genom att sätta fokus på högkvalitativa material och tillförlitliga designprinciper strävar vi efter att erbjuda produkter som inte bara tillfredsställer dina estetiska krav utan också håller hög standard när det gäller prestanda och hållbarhet. För att göra din köpupplevelse enkel och bekväm kan du utforska vårt sortiment och göra dina val online genom vår webbshop. Upptäck möjligheterna att skapa en atmosfär av skönhet och stil i ditt hem med vårt varierade och högkvalitativa sortiment av belysning. Välkommen att fördjupa dig i ljusets konst och förbättra ditt hem med noggrant utvalda ljuskällor.

Se hela vårt sortiment av Hem & Inredning


Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart