Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Högtider / Julpynt / Nisse flyttar in / Nisses controller 3,5 cm

Mikroskopisk spelglädje för din nisse! Vår miniatyr controller till dataspel är det ultimata tillskottet för att ge din nisse en fantastisk spelupplevelse

Nisses controller 3,5 cm

45

KR

Nisses controller 3,5 cm

Mikroskopisk spelglädje för din nisse! Vår miniatyr controller till dataspel är det ultimata tillskottet för att ge din nisse en fantastisk spelupplevelse. Tillverkad med precision och detaljer i åtanke är denna miniatyrkontroll designad för att passa perfekt i nissens händer, oavsett om han är på ett äventyr i en sagovärld eller utforskar digitala landskap.

  • Storlek: 3,5 cm

Den miniatyriserade kontrollen är inte bara en visuell pärla med sina detaljerade knappar och ergonomiska design, den är också funktionell. Trots sin lilla storlek ger den fullständig kontroll över spelens värld. Låt din nisse njuta av en uppslukande spelupplevelse i dataspelens miniformat! Denna miniatyr controller är en perfekt gåva för nissen som älskar att spela digitala spel. Måttligt och noggrant utformat för att ge maximal njutning i varje spelstund. Gör din nisses dag ännu roligare med denna charmiga och praktiska miniatyrkontroll – det perfekta verktyget för dataspel i miniformat!

Märke Nordpolen
EAN 4036159537155

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart