Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Högtider / Julpynt / Nisse flyttar in / Nisses julgran med 8 lysande lampor 15 cm

​Denna vackra miniatyr julgran i livfullt grönt är en charmig tillägg till ditt miniatyrlandskap, fairy garden eller nissehus. Den är konstruerad med precision och omsorg, och dess dekorativa snötoppar skapar en känsla av julstämning i miniatyr.

Nisses julgran med 8 lysande lampor 15 cm

82

KR

Nisses julgran med 8 lysande lampor

Denna vackra miniatyr julgran i livfullt grönt är en charmig tillägg till ditt miniatyrlandskap, fairy garden eller nissehus. Den är konstruerad med precision och omsorg, och dess dekorativa snötoppar skapar en känsla av julstämning i miniatyr.

Det som verkligen sätter stämningen är granens mysiga ledbelysning. Åtta små lampor lyser upp granens grenar och ger en gnista av magi till den lilla världen. Denna subtila belysning är inte bara funktionell utan också ett konstnärligt inslag som förhöjer granens skönhet. Granens design ger dig flexibiliteten att antingen klä den med små miniatyrornament och glitter eller låta den vara som den är, vilket gör den till en anpassningsbar och stilig dekoration för olika scenarier. Fäst på en mörk fot ger denna miniatyr julgran en tydlig kontrast och blir en stabil och elegant bas för granen. Dess mått på cirka 15 cm gör den tillräckligt stor för att vara iögonfallande, samtidigt som den behåller sitt charmerande miniatyrformat. Det extra tillägget av att inkludera batterier gör det enkelt att lysa upp julgranen när du önskar, och du behöver inte oroa dig för kablar eller eluttag i din miniatyrvärld. Denna vackra miniatyr julgran blir därmed en magisk och praktisk detalj som fyller din miniatyrvärld med julglädje och atmosfär.

  • Storlek: ca 15 cm
  • Batterier ingår
Märke Nordpolen
EAN 4036159547130

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart