Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

To Go


Ta med dig mat och dryck snyggt och säkert!

Det finns många sammanhang där det är viktigt och roligt att kunna ta med sig mat eller dryck på ett så smidigt sätt som möjligt! Det kan vara mat till jobblunchen, ditt bidrag till knytkalaset eller kanske packningen till den härliga picknicken! Men funktionen är ju inte allt, för hur kul är det att förvara maten eller drycken i något som man helst inte vill ha framme utan bara är till för just förvaringen av det man vill ha med sig? 

HEM / Middag & Fest / To Go

Ut och njut av
härlig picknick

Kort sked Rice, Kisses

I LAGER

18

KR

Ord. pris 25 KR

Förvaringen till utflykten!

Tycker du om att ge dig ut på utflykt? Blir det långa färder eller mer närbelägna utflyktsmål? Eller du kanske bara vill ha en picknick i din egen trädgård? Oavsett hur du gör så blir utflykten mycket roligare om du får med dig mat och dryck på bästa möjliga sätt! En kylväska är ju något som verkligen är obligatoriskt för den utflykts- och matsugne och här hittar du kylväskor som är lika stilrena som praktiska! Dryckerna kan du förvara i någon av de snygga flaskor som vi erbjuder här! Beställ det du behöver för utflykten, det är enkelt och bekvämt! Sen är det bara att ge dig ut i det fria! Att ta en paus från den hektiska vardagen och omfamna naturens skönhet är något som få saker kan mäta sig med. En picknick utomhus blir då den perfekta anledningen att koppla av, njuta av omgivningarna och dela en underbar måltid med nära och kära. Med en termos i packningen, öppnar sig möjligheterna till att njuta av varma drycker och smakfulla rätter även när du är långt från kökets bekvämligheter. Först och främst, välj en plats där naturen tar huvudrollen. Det kan vara en frodig park, en lugn strand, eller kanske en skogsdunge med ett mysigt täcke att sitta på. Förbered dig sedan genom att packa en korg full av läckra godsaker och en termos fylld med din favoritdryck, varm eller kall. För en lyckad picknick är det viktigt att diversifiera matutbudet.

Smörgåsar är alltid en bra idé, och du kan variera dem med olika fyllningar såsom kalkon och avokado eller mozzarella och tomat. Ta med dig en fräsch sallad, skuren frukt och några lätta snacks som nötter eller chips för att tillfredsställa smaklökarna. När du har plockat fram maten är det dags att öppna termosen och avnjuta en varm dryck, oavsett om det är ett aromatiskt kaffe, en lugnande te eller en varm choklad. Termosen håller drycken perfekt tempererad, och i kallare väder blir det som en värmande källa som höjer picknickupplevelsen till en ny nivå. För att göra det hela ännu trevligare, kom ihåg att ta med dig något mjukt att sitta på, som en fäll eller en bekväm filt. Enkla detaljer som servetter, tallrikar och bestick kommer också väl till pass för att göra picknicken smidig och bekymmersfri. Att äta utomhus med termos i bagaget är mer än en måltid, det är en upplevelse som sammankopplar dig med naturen och skapar minnen att bära med sig. Så låt solen, vinden eller skuggan från träden bli din matsal, och upplev hur enkla ting som en picknick kan förvandla en vanlig dag till en extraordinär.

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart