Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Högtider / Julpynt / Nisse flyttar in / Nisses 8-pack glasflaskor med kork 3 cm

Nisses 8-pack glasflaskor med kork 3 cm

49

KR

Nisses 8-pack glasflaskor med kork 3 cm

De små glasflaskorna med korkpropp är inte bara perfekta för tomtebageriet och dockköket; de öppnar upp en värld av kreativitet och mångsidighet. Dessa små flaskor kan fyllas med vilka småsaker som helst, vilket gör dem till en oumbärlig detalj för de små skapelserna.

Varje flaskas design, komplett med en charmig korkpropp, ger dem en autentisk och lockande karaktär. Deras små dimensioner gör dem passande för en mängd olika användningsområden och projekt. Förutom att användas i tomtebageriet eller dockköket, kan dessa små glasflaskor bli grunden för att skapa ett helt litet skafferi. Med 8 flaskor i varje paket har du möjligheten att fylla dem med olika småsaker som korn, små godisbitar eller färgglada kryddor för att skapa en realistisk och detaljerad miniatyrskala-version av en matförrådsplats. Dessa små flaskor blir därmed inte bara en estetiskt tilltalande dekoration utan också en praktisk och mångsidig komponent i småskaliga projekt. Den uppmuntrar till utforskning av kreativitet och detaljerad planering, vilket gör att du kan skapa små världar fulla av överraskningar och realistiska inslag. Flaskornas små storlek och kvantitet i paketet gör dem till det perfekta redskapet för att ge liv åt miniatyrvärldar och lägga till små, men betydelsefulla, detaljer.

  • Storlek: 1x3 cm
  • Antal: 8 st
EAN 4036159489393

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart