Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Middag & Fest

Den bästa inredningen till ditt kök!

Låt ditt kök och din matplats bli husets mittpunkt för helgens långa frukostar och trevliga middagar med släkt och vänner. Hos oss hittar du köks inredning och kökstillbehör från flera kända varumärken som gör köket trivsamt, matlagningen roligare och dukningen lyxigare. Skapa en unik dukning med bestick från norska Hardanger och vackra löpare och dukar från Nyblom Kollén. Dekorera med vaser från Anna Viktoria och härliga doftljus från Tine K Home. Köp din köksinredning online på Room99.se. Vi erbjuder snabba leveranser så att du så snart som möjligt kan börja inreda!

HEM / Middag & Fest / Se allt för Middag & Fest

Populära produkter

Upptäck de mest populära inrednings artiklarna för denna kategori.

Våra produkter för Middag & Fest

Anmäl dig till nyhetsbrevet för nyheter och erbjudanden

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Kök och servering

Är köket ditt favoritrum i huset? Hur mycket du än tycker om det så kanske du skulle vilja förbättra det lite? Här finner du inredningsprylarna som låter dig förändra ditt kök på ett roligt och lätt sätt och med små medel. Du behöver ju inte göra om köket för att skapa en ny känsla i det. Bara att sätta fram en fin skål eller snygga bordstabletter på bordet räcker långt! Välj den stil som passar just ditt kök!  Tänk så fint att till exempel matcha servisen med färgen på tapeten! Vi har ett mycket brett utbud, allt för att du ska kunna hitta precis det som du söker!  Vill du inreda köket med roliga och snygga prylar som garanterat har en unik känsla har du kommit rätt!

Kökstillbehör för alla smaker! 

Gillar du retroprylar eller föredrar du kanske en mer modern stil? Tycker du om att omge dig med färger eller vill du hellre  ha det mer avskalat? Oavsett vad du gillar har Room99 kökstillbehör för dig!  Är du kanske här för att hitta  en present till någon? Alla blir glada för något fint till köket! De här produkterna har alla det där lilla extra som gör dem perfekta som present till den som ska hyllas!  Även när det gäller presenter har du nytta av att vårt sortiment täcker alla smakriktningar! Det är alltså lätt att hitta en gåva här, oavsett vem det är som ska få den!

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2023 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart