Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Högtider / Julpynt / Nisse flyttar in / Skapa en mysig miniatyrvärld framför nissens dörr

Skapa en mysig miniatyrvärld framför nissens dörr

429

KR

Skapa en mysig miniatyrvärld framför nissens dörr

Skapa en mysig miniatyrvärld framför nissens dörr. Fäst dörren på väggen med hjälp av limprickar och häng en dörrkrans på den som dekoration. Du kan ha allt klart till den 1 december eller sprida ut byggprojektet över flera dagar – den ena dagen kan du göra släden och tomtenissens hatt, nästa dag kan du göra vägskylten som visar vägen till Nordpolen, tomtens stuga och renarnas ladugård. Lägg till små detaljer efterhand som snö, brev till jultomten, ved, julgran, önskelista och julbelysning.

  • Innehåller: Dörr, brevlåda, pulka, vägskylt, hink, skyffel, kvast, svamp, julgran, krans, LED-ljusslinga, konstsnö, filt, garntofs, träbitar, snöre, band, mallar, tejp och självhäftande prickar.
undefined

Om du vill hjälpa nissen att flytta in hos dig är vårt kreativa set perfekt. Setet innehåller allt du behöver för att skapa en mysig och hemtrevlig ingång för nissens familj. När du är klar är det ingen tvekan om var nissen bor hemma hos dig. Anvisningar medföljer.

Nissens dörr har blivit ett populärt koncept och är en härlig decembertradition för familjens minstingar. Du kan varje dag hitta på små busigheter utanför nissens dörr och få det att se ut som om nissen själv har varit i farten. Det är en kul aktivitet som nyfikna barn älskar att följa dag för dag under hela advent. På så sätt skapar vårt kreativa set massor av julstämning och magi i ditt hem.

Nissens lilla hem kan föga förvånande vara skådeplatsen för en massa bus. Kanske har nissen klätt hela vardagsrummet i toalettpapper eller färgat mjölken grön: små upptåg som barnen inte kan bärga sig innan de får se varje morgon och som snabbt kan bli en underbar decembertradition. Och vem vet, om du håller nissen på gott humör kanske den bakar julkakor eller tar med julklappar?

EAN 5712854587112

Relaterade produkter

 

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart