Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Högtider / Julpynt / Nisse flyttar in / Nisses brevlåda i trä 5 cm

​En öppningsbar brevlåda av trä i miniatyrformat förmedlar en underbar känsla av autenticitet och charm. Denna miniatyrbrevlåda blir det perfekta tillskottet till nissens hem, féens rike, den lilla miniatyrträdgården eller det omtänksamt inredda dockhuset

Nisses brevlåda i trä 5 cm

35

KR

Nisses brevlåda i trä 5 cm

En öppningsbar brevlåda av trä i miniatyrformat förmedlar en underbar känsla av autenticitet och charm. Denna miniatyrbrevlåda blir det perfekta tillskottet till nissens hem, féens rike, den lilla miniatyrträdgården eller det omtänksamt inredda dockhuset.

Träets naturliga skönhet ger brevlådan en tidlös kvalitet och den öppningsbara designen ger en extra dimension av interaktivitet och realism. Varje detalj är noga genomtänkt, och den minutiösa utförandet av brevlådan gör den till en trogen representation av dess fullstora motsvarighet. Tanken på denna miniatyrbrevlåda skapar genast en lekfull scen. Är det möjligt att nissen väntar på julposten? Kanske finns det små brev från andra nissar i byn, eller kanske har féerna skickat små magiska hälsningar genom denna charmiga brevlåda. Den öppningsbara funktionen lägger till en extra dimension av spänning, och möjligheten att placera små brev eller dekorationer inuti brevlådan öppnar upp för kreativa möjligheter. Brevlådan blir inte bara en statisk dekoration, utan snarare en portal till små världar av fantasi och äventyr. Det är som att skapa en egen liten saga där varje öppning av brevlådan kan avslöja överraskningar och små hemligheter. En detalj som denna ger en gnista av liv och nyfikenhet till miniatyrvärldarna och blir en förtrollande del av deras berättelse.

  • Storlek: 5x3,5x2 cm
  • Material: Trä
Märke Nordpolen
EAN 4036159546867

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart