Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Muggar med namn


Vi har namnmuggar med personliga motiv

En mugg med namn är en perfekt present. Hos oss på Room99 kan du anpassa muggen som du önskar. Välj från vårt utbud av mallar och lägg till ett namn på trycket. Designa din egna mugg med ett namn eller detalj idag och gör någon glad med en personlig namnmugg! Att ha en personlig mugg kan ge en extra touch av glädje och nöje till din dagliga kaffepaus eller te-stund. Du kan välja ett tryck som visar din favoritbild, ditt favoritcitat eller en viktig händelse i ditt liv.


HEM / Presenttips / Muggar med namn

Personlig keramikmugg, blomsteräng

Produceras efter beställning

179

KR

Keramikmugg, världens bästa pedagog

Produceras efter beställning

129

KR

Personlig keramikmugg, fjäril

Produceras efter beställning

179

KR

Personlig keramikmugg, gul blomster

Produceras efter beställning

179

KR

Keramikmugg, världens bästa kollega

Produceras efter beställning

129

KR

Personlig emaljmugg, favoritbarn

Produceras efter beställning

225

KR

Keramikmugg, världens bästa mamma, blommig

Produceras efter beställning

129

KR

Keramikmugg, världens bästa mamma

Produceras efter beställning

129

KR

Keramikmugg Chaos Coordinator

Produceras efter beställning

129

KR

Keramikmugg, världens bästa pappa

Produceras efter beställning

129

KR

Personliga muggar med namn

Dessa personliga muggar med namn är verkligen en fantastisk presentidé till nära och kära. Det unika med dessa muggar är att de är skapade av högkvalitativt porslin, vilket ger dem en lyxig och elegant känsla. Porslinet ger också muggarna en hållbarhet och tålighet som gör dem till perfekta vardagsföremål. En av de stora fördelarna med dessa personliga keramikmuggar är att de kan anpassas efter dina behov och önskemål. Du kan välja vilken text eller namn du vill ha på muggen och därigenom göra den unik och personlig för mottagaren. Detta gör dem till en perfekt present för speciella tillfällen som födelsedagar, bröllop eller högtider. Att ge någon en mugg med deras eget namn på visar omtanke och ger en personlig touch till presenten. Personliga muggar med namn är inte bara begränsade till att vara en gåva till familj och vänner, de kan också användas för företagsändamål. Företag kan skapa sina egna personliga muggar och använda dem som en del av sin marknadsföring eller vid företagsevenemang. Att trycka företagets logotyp eller budskap på muggarna kan vara ett effektivt sätt att marknadsföra varumärket och skapa en varaktig intryck hos mottagaren. Dessa muggar är inte bara vackra och personliga, de är också praktiska och användbara. Mottagaren kan njuta av att använda sin personliga mugg varje dag och det blir en påminnelse om den speciella personen eller händelsen som muggen representerar. Muggarna kan användas för att dricka kaffe, te eller andra drycker och kommer säkerligen att ge en extra touch av glädje och betydelse till varje dryckesupplevelse. En annan fördel med personliga muggar med namn är att de kan fungera som en dekorativ detalj när de inte används. Du kan placera dem på en hylla, ett sidobord eller i ett vitrinskåp och de kommer att ge rummet en personlig touch och skapa en trevlig atmosfär. Dessa muggar blir inte bara en del av ditt köksinventar, utan också en del av ditt heminredning. Slutligen kan personliga muggar med namn vara en perfekt gåva för dop eller namngivningsceremonier. Att ge en mugg med barnets namn på är en unik och minnesvärd present som kan sparas och användas som en symbolisk gåva under hela barnets uppväxt. Det blir ett minne för livet och en påminnelse om den speciella dagen då barnet fick sitt namn.

Se hela vårt sortiment av Personliga Gåvor

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart