Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Festligheter


Pynta inför festen!

Slå in presenter som får mottagaren av presenten att le. Inslagningen av paketet är ju det första mottagaren ser och är en stor del av hela upplevelsen av att få ett paket. Slå in paketet med fina inslagningspapper och presentsnören i olika färger och välj ut ett fint kort eller etikett som passar in för den kommande tillställningen. Gör någon du tycker om glad med ett fint inslaget paket med fina inslagningar och gör din gåva speciell.

HEM / Middag & Fest / Festligheter

När det är dags att fira!

Skapa magiska fester

Välkommen till vår fantastiska värld av festligheter, där varje ögonblick är en anledning att fira och skapa oförglömliga minnen. Oavsett om det är födelsedagar, bröllop, jubileum eller bara en anledning att samla nära och kära, är festligheter en integrerad del av våra liv. Här på vår sida, ger vi dig inspiration och idéer för att göra varje tillfälle extra speciellt och fullt av glädje. Inget firande är komplett utan den rätta atmosfären, och för det behöver du rätt pynt och dekorationer. Oavsett om du planerar en tema-fest eller bara vill skapa en festlig stämning, hittar du allt du behöver här. Från ballongbågar och färgglada flaggor till gnistrande ljusslingor och personliga banners, vi har ett brett utbud av pynt för att göra varje plats festklar. Att ge och få presenter är en av de mest hjärtevärmande delarna av festligheterna. Vår kategori om att ge bort presenter är fylld med kreativa idéer och förslag för att hitta den perfekta presenten till varje tillfälle. Oavsett om det är en personlig gåva, en upplevelse eller en praktisk present, är våra tips avsedda att göra presentgivningen till en glädjefylld och meningsfull upplevelse.

Förberedelserna inför en fest börjar långt innan gästerna anländer, och rätt dekorationer är nyckeln till att skapa den önskade atmosfären. Från bordsdukningar och blomsterarrangemang till väggdekorationer och festligt porslin, hjälper vår kategori om dekorationer dig att skapa en visuellt imponerande och minnesvärd upplevelse för alla inblandade. Oavsett vilken typ av festlighet du planerar, finns det något speciellt för varje tillfälle här på vår sida. Utforska våra olika kategorier för att hitta inspiration, tips och idéer som kommer att göra ditt nästa evenemang till en framgångsrik och minnesvärd fest. Gläd dig åt varje ögonblick och låt festligheterna börja!

Se hela vårt sortiment av Middag & Fest

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart