Frakt 49kr - Fri frakt över 1000kr  |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Varukorgen är tom

Coffee table books

Coffee table books

Böcker som inte bara är till för att läsas. De är inredningsstylisternas favorit och gör sig snyggt på vardagsrumsbordet eller på fönsterbrädan. Gör vackra stilleben med dina favorit böcker på ett sideboard tillsammans med snygga vaser eller en vacker lampa. Här hittar du de lyxiga böckerna som är ett smart sätt att inreda med, dekorationsböcker och prydnads böcker som du kan placera på hög eller enskilt. Hur du än väljer är de så kallade coffee table böckerna en toksnygg detalj att dekorera med. En av bästsäljarna inom våra coffee table books är Kinfolk Entrepreneur, där det besöks mer än 40 kreativa entreprenörer från hela världen som gör affärer personliga. En annan av favoriterna är de The little book of Chanel där Coco Chanel berättar om livet och arvet från en av historiens mest inflytelserika couturiers. I vår samling av Coffee table books har vi även Kinfolk Table som lägger tonvikten tillbaka i de relationer som omger ätandet.

HEM / Hem & Inredning / Coffee table books

Böcker som inredningsdetalj

Coffee table book eller fashion table books är en lyxig och elegant inredningsdetalj. En Coffee table bok är en ganska stor bok och vanligtvis med hårt omslag, vars syfte är att ligga på ett bord som kan tjäna till att inspirera till konversation. Sidor består huvudsakligen av fotografier och illustrationer, åtföljda av textning och små textblock. Det meningsfulla, det vackra, det stora, det lilla, det konstiga, det väsentliga. Böcker påminner oss om vad vi älskar och vad som är viktigt. Vad vi har varit, vad vi är och vad vi kan bli.

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 älskar känslan att få skapa lyckliga och glada hem där ditt liv blir alldeles vackert. Vi vill att du ska kunna skapa ett hem som fyller dig med glädje och som andas din personlighet. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du.

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2022 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart