Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Coffee table books

Coffee table books - för det moderna hemmet

Böcker som inte bara är till för att läsas. De är inredningsstylisternas favorit och gör sig snyggt på vardagsrumsbordet eller på fönsterbrädan. Gör vackra stilleben med dina favorit inredningsböcker på ett sideboard tillsammans med snygga vaser eller en vacker lampa. Här hittar du de lyxiga böckerna som är ett smart sätt att inreda med, dekorationsböcker och prydnads böcker som du kan placera på hög eller enskilt. Hur du än väljer är de så kallade coffee table böckerna en toksnygg detalj att dekorera med. En av bästsäljarna inom våra coffee table books är Kinfolk Entrepreneur, där det besöks mer än 40 kreativa entreprenörer från hela världen som gör affärer personliga. En annan av favoriterna är de The little book of Chanel där Coco Chanel berättar om livet och arvet från en av historiens mest inflytelserika couturiers. I vår samling av coffee table books har vi även Kinfolk Table som lägger tonvikten tillbaka i de relationer som omger ätandet. Hos oss på Room99.se hittar du snygga coffee table books till hemmet.

Se våra mest populära coffee table books

HEM / Hem & Inredning / Coffee table books

Coffee table books som inredningsdetaljer

Inredningsböcker, Coffee table book eller fashion table books är en lyxig och elegant inredningsdetalj. En Coffee table bok är en ganska stor bok och vanligtvis med hårt omslag, vars syfte är att ligga på ett bord som kan tjäna till att inspirera till konversation. Sidor består huvudsakligen av fotografier och illustrationer, åtföljda av textning och små textblock. Det meningsfulla, det vackra, det stora, det lilla, det konstiga, det väsentliga. Böcker påminner oss om vad vi älskar och vad som är viktigt. Vad vi har varit, vad vi är och vad vi kan bli.

Se hela vårt sortiment av Hem och Inredning

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2023 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart