Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Högtider / Julpynt / Nisse flyttar in / Nisses kaffebryggare 4,5 cm

En förtjusande liten kaffebryggare i miniformat fångar ögat med sitt otroligt realistiska utseende och blir en underbar dekoration för små miniträdgårdar, miniatyrrum eller dockskåp.

Nisses kaffebryggare 4,5 cm

94

KR

Nisses kaffebryggare 4,5 cm

En förtjusande liten kaffebryggare i miniformat fångar ögat med sitt otroligt realistiska utseende och blir en underbar dekoration för små miniträdgårdar, miniatyrrum eller dockskåp. Denna miniatyr skapar en charmig atmosfär och lägger till en känsla av hemtrevnad där den än placeras.

Kaffebryggaren är konstruerad med enastående uppmärksamhet på detaljer, vilket gör den till en trogen avbildning av dess fullstora motsvarighet. Varje knapp, vred och detalj är noga utformad för att efterlikna en riktig kaffebryggare, vilket ger den en autentisk och lockande karaktär. Dess mångsidighet gör den till ett idealiskt tillskott i miniatyrvärldar. I kombination med matchande miniatyrdekorationer kan du enkelt skapa och inreda ett helt kök i miniatyr. Det blir som att krympa ner vardagens charm och skapa en värld i miniformat där varje detalj har sin plats. Att inkludera denna miniatyrkaffebryggare i ditt miniprojekt ger inte bara en estetisk tilltalande touch utan också en möjlighet att utforska kreativiteten inom små skala. Den blir en central punkt som inte bara fångar ögat utan också skapar en atmosfär av värme och hemlighet, precis som om man kikar in i en liten värld av mysig kaffestund. Så, oavsett om det är för att försköna en trädgård i miniatyr, ett miniatyrrum eller ett dockskåp, blir denna lilla kaffebryggare en miniatyrsensation som tar ditt projekt till en ny nivå av charm och detaljer.

  • Storlek: 4,5x3,2 cm
Märke Nordpolen
EAN 4036159548175

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart