Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Julmuggar


Julmugg - Den perfekta julklappen

Nu när det nalkas jul är det självklart att man ska dricka sina varma drycker i en fin julkopp för att komma i rätt julstämning. En julmugg är också en perfekt julklapp att ge bort till någon man tycker om eller varför inte till sig själv? Julmuggar är något man aldrig kan ha för många av. Hos oss på Room99 kan du göra julmuggen personlig för att säga vad du vill på sidan av den. Upptäck vår förtrollande samling av julmuggar – perfekta för att sätta stämningen under julen! Välj bland ett brett utbud av charmiga motiv och färgglada mönster som gör varje sip av ditt favoritvarma dryck till en festlig upplevelse. 

HEM / Högtider / Julpynt / Julmuggar

En julmugg för vinterns
alla mysstunder

Tekopp och kanna i ett, i presentlåda

I LAGER

307

KR

Ord. pris 439 KR

Glöggmugg, Merry Christmas

SLUTSÅLD

23

KR

Ord. pris 39 KR

Våra julmuggar sprider
glädje och värme

Stig in i juletidens magi med vår förtrollande kollektion av julmuggar på Room99! Vi erbjuder ett brett utbud av muggar med julmotiv som kommer att förgylla dina morgnar och sprida julglädje varje gång du tar en klunk. Oavsett om du letar efter traditionella motiv eller mer moderna jultema muggar, har vi något som passar din personliga stil och högtidsstämning. Vår kollektion av juldekorerade muggar omfattar allt från charmiga tomtemotiv och snöflingor till stämningsfulla julteman med julgranar och renar. Varför inte starta dagen med en kopp varm dryck i en mugg prydd med en glad julstrumpa eller en gnistrande julgran? Eller kanske du föredrar en mugg med ett lekfullt snögubbe motiv eller ett vackert snöflingemönster för att fånga vinterens skönhet? För den perfekta julekänslan erbjuder vi också muggar med jultema som är inspirerade av julbelysning, snögubbar, pepparkakor och julstjärnor. Dessa detaljerade och kärleksfullt utformade muggar kommer att sprida glädje och värme under hela julperioden och göra varje stund till en festlig upplevelse. När du letar efter julmuggar kan du vara säker på att hitta högkvalitativa och vackra alternativ hos oss på Room99. Vi strävar efter att erbjuda det bästa urvalet av muggar med julmotiv för våra kunder och vi är stolta över att kunna erbjuda en prisvärd och tillförlitlig shoppingupplevelse. Så varför inte göra julmorgnarna ännu mer speciella med några av våra underbara julmuggar? Utforska vår kollektion idag och låt dig inspireras av det gnistrande julglittret och den festliga stämningen. Vi på Room99 ser fram emot att hjälpa dig att skapa en minnesvärd och magisk jul!


Fånga julens magi
med julmuggar

För den ultimata julekänslan kan du också överväga att matcha dina julmuggar med andra juldekorationer och tillbehör för att skapa en enhetlig och festlig atmosfär i ditt hem. Varför inte kombinera dina julmuggar med matchande servetter, tallrikar och dukar för att skapa en komplett juldukning som imponerar på dina gäster och skapar minnen för livet? Förutom att vara perfekta för att njuta av varma drycker under julen, kan våra julmuggar också användas som charmiga gåvor till familj och vänner. En vackert utformad julmugg är en personlig och tankeväckande present som visar omtanke och uppskattning under denna speciella tid på året. Med vårt breda utbud av julmuggar hittar du lätt den perfekta presenten för alla på din lista. Oavsett om du föredrar en traditionell röd och grön julpalett eller en mer modern och trendig design, har vi på Room99 något för alla smaker och preferenser. Vi strävar efter att erbjuda det bästa urvalet av julmuggar av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser, så att du kan skapa en festlig och minnesvärd julupplevelse för dig själv och dina nära och kära. Så varför inte låta dig inspireras av julefröjden och sprida lite extra glädje med våra underbara julmuggar? Utforska vårt sortiment idag och låt oss hjälpa dig att skapa en stämningsfull och minnesvärd jul som kommer att bli älskad och uppskattad av alla. Hos Room99 är vi här för att göra din jul till den bästa någonsin!

Se hela vårt sortiment av Julpynt

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart