Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

  Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Ta in naturen i ditt hem med Mr Plant

Vi presenterar Mr Plant - den bästa källan för verklighetstrogna konstgjorda växter som ser ut precis som den äkta varan! Med ett stort urval av alternativ för hem och offentlig miljö, välj från vårt breda utbud av vackra växter för att ge ditt hem och kontor en naturlig touch. 

Realistiska konstgjorda växter:  Våra konstgjorda växter ser precis ut som den äkta varan! De är väldigt lika i färg och form, vilket ger dig en verkligt verklighetstrogen upplevelse. Vi har en mängd olika storlekar och stilar, så att du kan hitta den perfekta passformen för alla utrymmen.  Vi har alternativ för både hem och offentlig miljö, så att du kan hitta den perfekta växten som passar dina behov. Oavsett om det är ett litet kontorsbord eller en stor lobby så har vi något som passar ditt utrymme. Lätt att underhålla och långvarig Våra konstgjorda växter kräver minimalt med underhåll och håller länge, så du behöver inte oroa dig för att ta hand om dem varje dag. De kommer att se vackra ut i många år framöver!

HEM / Övrigt / Varumärken / Mr Plant

Växter som kräver minimalt med underhåll

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart