Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Högtider / Julpynt / Nisse flyttar in / Nisses gräsmatta 40x35 cm

Denna gräsplätt i plast blir den perfekta grunden för trädgårdar i miniatyr, Fairy Gardens och miniatyrlandskap. Dess fina och färgrika gräsmatta skapar en levande och frodig atmosfär i småskaliga världar, vilket gör varje projekt ännu mer förtrollande oc

Nisses gräsmatta 40x35 cm

74

KR

Nisses gräsmatta 40x35 cm

Denna gräsplätt i plast blir den perfekta grunden för trädgårdar i miniatyr, Fairy Gardens och miniatyrlandskap. Dess fina och färgrika gräsmatta skapar en levande och frodig atmosfär i småskaliga världar, vilket gör varje projekt ännu mer förtrollande och realistiskt.

Gräsmattan imponerar med sina ca 1 cm långa grässtrån, vilket ger en imponerande detaljrikedom och textur. Den långa längden på grässtråna ger en känsla av realism och möjliggör för olika kreativa arrangemang i din miniatyrvärld. Med måtten 40 x 35 cm erbjuder denna gräsplätt tillräckligt med utrymme för att skapa en mångfald av landskap. Du kan använda den som bas för ditt Fairy Garden, en mjuk markbeläggning för din miniatyrträdgård, eller som en del av ett större miniatyrlandskap. Dess storlek gör den flexibel och lätt att integrera i olika småskaliga projekt. Den användarvänliga plastmaterialet gör gräsplätten hållbar och enkel att hantera. Den är ett praktiskt val för att skapa en grön och frodig yta som inte bara ser bra ut utan också är lätt att rengöra och underhålla. Sammanfattningsvis blir denna gräsplätt en oumbärlig komponent för alla entusiaster av miniatyrvärldar. Dess vackra design och praktiska storlek ger frihet att skapa små skapelser som genast förvandlas av den färgglada och realistiska gräsmattan.

  • Storlek: 40x35 cm
Märke Nordpolen

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart