Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Tavlor & Posters

Tavlor – inredning för dina väggar.

En ny vacker tavla på väggen är det enklaste sättet att sätta en personlig touch på din inredning. Online hos oss på Room99.se hittar du tusentals fina tavlor som du snabbt och enkelt beställer på nätet. Här finns någonting för både hem, kontor och offentliga miljöer som t.ex. caféer och restauranger.

HEM / Tavlor & Posters / Se alla Tavlor & Posters

Populära produkter

Upptäck de mest populära inrednings artiklarna för denna kategori.

Sometimes

Produceras efter beställning

Fr.

39

KR

Barnposter Born to be a unicorn

Produceras efter beställning

Fr.

39

KR

Two palms

Produceras efter beställning

Fr.

39

KR

Florida car, poster

Produceras efter beställning

Fr.

39

KR

Sjön

Produceras efter beställning

Fr.

39

KR

Texture face

Produceras efter beställning

Fr.

39

KR

Barnposter Alfons och pappa, 2-pack

I LAGER

287

KR

Ord. pris 319 KR

Tree light

Produceras efter beställning

Fr.

39

KR

Transport

Produceras efter beställning

Fr.

39

KR

Våra tavlor & posters

Anmäl dig till nyhetsbrevet för nyheter och erbjudanden

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Vårt stora sortiment av tavlor av välkända och skickliga illustratörer, fotografer och designers gör att du kan välja bland flera olika stilar som t.ex. vintage, modernt, urban art, grafiskt, foto, svartvitt och mycket mer. Därför kan vi garantera att du kan hitta en passande poster eller fin tavla för just ditt kök, vardagsrum, sovrum, barnrum, hall eller annat rum som du vill inreda. Välj och vraka bland våra kategorier för att se alla våra fina tavlor i olika storlekar. För en snygg inramning och upphängning på väggen erbjuder vi också stilrena och lyxiga ramar och klämmor.

Köpa fina tavlor online

Tavlor gör ditt hem personligt och här i inredningsbutiken room99.se hittar du tavlor, posters och affischer från många olika fotografer och designers och illustratörer.  Tavla och poster billigt för alla rum och miljöer. Passar för både vardagsrum, kök, barnrum eller på kontoret. Du kan även beställa en egen designad tavla med namn, datum eller någon valfri text. Passar perfekt för dop, viktiga datum, stora händelser. Egendesignad tavla är en mer speciell och unik gåva som verkligen kommer att uppskattas.

Snygga tavlor 

Välj bland många olika kategorier, det finns för allas stilar och smaker. Utbudet av tavlor, affischer, prints, planscher och snygga posters med hög kvalitet och till bra priser gör garanterat att du finner din favorit här i vår webshop. Här kan du köpa stora tavlor. Vårt sortiment uppdateras nästan dagligen med ny härlig inredning. Att beställa inredning, konst och tavlor online har aldrig varit lättare än nu. Dessutom har vi på väldigt billig frakt - endast 49 kr. Lår inte dina väggar vara nakna, ge väggarna liv med personlighet med stiliga snygga tavlor och posters som förgyller ditt hem. Att inreda ditt hem med tavlor är enkelt och det är lätt att matcha ihop våra tavlor för att skapa vackra tavelväggar. På Room99 finns ett stort sortiment för att kunna köpa tavlor online och du kommer kunna fylla ditt hem med vackra motiv och förändra efter humör eller säsong. Alla våra tavlor och poster trycks på ett miljövänligt 230 g matt papper. Välkommen att köpa tavlor online och har du några frågor eller behöver hjälp med något hjälper vår kundservice dig gärna.

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2023 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart