Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Boklådor


Förvara och göm i boklådor

En boklåda är en låda med lock men som ser ut precis som en vanlig bok. Ett både roligt och praktiskt sätt att gömma det allra dyrbaraste. Boklådor kallas också ibland för bokgömma eller bokask och är en smart förvaring för sådant som du inte vill ska komma bort eller vara synligt för andra. I en boklåda kan du också förvara sånt som kanske kan se skräpigt ut om det ligger framme men som du gärna vill ha nära till hands. 
En boklåda är det perfekta gömstället.

HEM / Hem & Inredning / Boklådor

En boklåda blir
gömstället för små saker

Boklåda blir förvaringen av små saker

Vad är egentligen en boklåda? Det är en låda med lock som ser ut som en bok, vilket ger den ett attraktivt och sofistikerat utseende. Boklådan kan användas för att lagra småsaker, smycken, fjärrkontroller eller andra föremål som behöver förvaras säkert och organiserat. Med sin eleganta design kommer våra boklådor garanterat att ge en modern touch till ditt hem eller kontor. Om du letar efter ett kreativt och praktiskt sätt att förvara dina värdesaker, behöver du inte leta längre än lådor som ser ut som böcker! Dessa smart designade lådor är den perfekta lösningen för alla som snabbt behöver städa upp sitt skrivbord eller hyllan. De erbjuder ett enkelt och diskret sätt att lagra kvitton, växelpengar, smycken med mera utan att ta för mycket plats. Dessutom finns de i en mängd olika storlekar och stilar så att du kan välja den som bäst passar dina behov. Med dessa smarta lådor kan du hålla dina hemligheter säkra samtidigt som du håller bordet snygg och prydligt.


Boklådor och bokgömmor är inte bara funktionella förvaringslösningar utan också charmiga dekorationer som tillför karaktär och elegans till ditt hem. Dessa kreativa möbler kombinerar nytta och estetik genom att förena traditionell bokförvaring med unika designelement som gör dem till samtalsämnen och tilltalande inredningsdetaljer. Boklådor, även kända som bokhyllor med hemliga fack, erbjuder en smart och diskret förvaringslösning. Deras design imiterar ofta utseendet av en vanlig bokhylla, men med en hemlig låda eller hylla bakom bokryggarna där du kan förvara värdefulla föremål eller personliga tillhörigheter. Detta gör dem perfekta för småsaker eller privata ägodelar som du vill hålla undan från nyfikna ögon. Bokgömmor tar konceptet ett steg längre genom att efterlikna formen av en bok eller en bokstapel, men är i själva verket en förvaringsbehållare. Dessa unika möbler finns i olika storlekar och mönster, från enskilda böcker som öppnas för att avslöja ett förvaringsutrymme till sammansatta bokstaplar som fungerar som lådor. Denna typ av möbel är inte bara praktisk utan också en fantasifull och konversationsskapande design som ger ett konstnärligt inslag till ditt hem. Förutom den uppenbara fördelen av dold förvaring bidrar boklådor och bokgömmor till att skapa en atmosfär av mysterium och lekfullhet i din inredning. De ger också ett tillfälle att visa upp din kärlek till böcker och kreativa möbeldesign. Oavsett om du väljer en klassisk läderbok som förvandlas till en förvaringslåda eller en modern variant i trä med en subtil öppningsmekanism, finns det en boklåda eller bokgömma för varje smak och stil.

Se hela vårt sortiment av Böcker & Spel

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart