Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Högtider / Julpynt / Nisse flyttar in / Nisses blå servis av äkta porslin 15 delar

​En bedårande porslinsservis i miniatyrformat framträder som en fantastiskt detaljerad konstnärlig skatt. Den består av totalt 15 delar, varav varje liten komponent utstrålar elegans och finess. Den gulliga servisen blir en otrolig föreställning av små de

Nisses blå servis av äkta porslin 15 delar

149

KR

Nisses blå servis av äkta porslin 15 delar

En bedårande porslinsservis i miniatyrformat framträder som en fantastiskt detaljerad konstnärlig skatt. Den består av totalt 15 delar, varav varje liten komponent utstrålar elegans och finess. Den gulliga servisen blir en otrolig föreställning av små detaljer och noggrannhet.

Inkluderat i detta miniatyrkonstverk finns 8 tallrikar, fördelade i två olika storlekar, som var och en bär på sig en minutiöst utformad yta. Denna diversitet i storlek ger en känsla av variation och komplett harmoni till den lilla porslinssamlingen. De 4 små kopparna är fina i sin detaljrikedom, och varje kant och handtag är utformat med perfektion. Höjdpunkterna i denna lilla ensemble inkluderar en sockerskål med en finess som överträffar förväntningarna och en större kanna vars avtagbara lock avslöjar en innerlig skatt av detaljer även på insidan. Servisen kompletteras ytterligare av ytterligare en kanna och två små, charmiga lock som förhöjer dess karaktär. Den högsta kannan, med en höjd på endast 3,5 cm, bär på sig hela konstverkets storslagenhet i miniatyrformat. Varje del av denna servis, trots dess små skala, bär på sig en känsla av autenticitet och noggrannhet, vilket gör den till en förunderlig upplevelse för den som tar sig tid att betrakta dess finess och skönhet.

  • Storlek: 1-3,5 cm
  • Material: Äkta porslin
Märke Nordpolen
EAN 4036159548007

Relaterade produkter

 

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart