Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Rice melaminmuggUtforska vårt urval av Rice melaminmuggar

perfekta för att addera färg och stil till din dryckesupplevelse! Tillverkade av högkvalitativt melaminmaterial, är dessa muggar både tåliga och lätta att rengöra, vilket gör dem idealiska för både vardagsbruk och speciella tillfällen. Med ett brett utbud av livliga färger och lekfulla mönster är Rice melaminmuggar det perfekta valet för alla som vill lägga till en touch av glädje till sina kaffepauser eller te-stunder.

HEM / Övrigt / Varumärken / Rice

Kort sked Rice, Kisses

I LAGER

18

KR

Ord. pris 25 KR

Färgglada Rice
melamin muggar

Stig in i en värld av färg och glädje med vårt fantastiska utbud av Rice muggar i melamin på Room99! Dessa lekfulla och färgglada muggar är den perfekta kombinationen av stil och hållbarhet, vilket gör dem till ett måste för alla kaffedrickare, teälskare och barn i alla åldrar. Rice muggar är tillverkade av högkvalitativt melaminmaterial, vilket gör dem lätta och tåliga samtidigt som de behåller sin livliga färg och glans år efter år. Detta gör dem perfekta för både inomhus- och utomhusbruk, så att du kan njuta av din favoritdryck var du än är. Med ett brett utbud av mönster och färger att välja mellan, finns det en Rice melaminmugg för varje personlighet och stil. Från djärva och livliga mönster till mjuka och romantiska nyanser, finns det något som passar alla smaker och preferenser. Välj din favoritmugg och låt den spegla din unika personlighet och stil. Rice melaminmuggarna är inte bara vackra att se på, de är också praktiska och mångsidiga. Använd dem för att servera dina favoritdrycker, förvara pennor och pennor på ditt skrivbord, eller ge dem som en unik present till en vän eller familjemedlem. Med sina levande färger och lekfulla mönster kommer Rice muggarna definitivt att sätta ett leende på ditt ansikte varje gång du använder dem. När du letar efter Rice muggar på Room99, kan du också använda andra tänkbara sökord för att hitta det perfekta alternativet för dig. Så varför inte addera lite färg och glädje till din vardag med våra fantastiska Rice melaminmuggar? Utforska vårt sortiment idag och låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta muggen som passar din stil och personlighet. Hos Room99 är vi här för att göra din dryckesupplevelse ännu mer njutbar och färgglad!


Melaminmuggar
från Rice

De färgglada Rice muggarna är inte bara praktiska och mångsidiga, de är också ett uttryck för din personliga stil och kreativitet. Med deras levande färger och lekfulla mönster kommer dessa muggar att lysa upp varje ögonblick i din dag. Oavsett om du börjar din morgon med en kopp kaffe eller avslutar dagen med en lugn stund med te, kommer dessa muggar att göra varje dryckesupplevelse till något speciellt. Vår kollektion av färgglada Rice muggar omfattar allt från djärva och livliga mönster till mjuka och romantiska nyanser. Oavsett om du föredrar en enkel monokrom design eller en mer komplex och detaljerad bild, finns det en Rice mugg som passar din personlighet och stil perfekt. Förutom att vara vackra att se på är Rice muggarna också tillverkade av högkvalitativt melaminmaterial, vilket gör dem både tåliga och lätta att rengöra. Detta gör dem perfekta för både vardagsbruk och speciella tillfällen, så att du kan njuta av deras skönhet och funktionalitet dag efter dag. Våra färgglada Rice muggar är också barnvänliga och perfekta för familjer med småbarn. De tåliga materialen gör dem svårare att krossa än traditionella keramiska muggar, vilket gör dem till ett säkert och praktiskt alternativ för hela familjen att använda och njuta av. Oavsett om du letar efter en enskild mugg att njuta av din favoritdryck ur eller en hel uppsättning för att bjuda in vänner och familj på en färgglad kopp kaffe eller te, har vi på Room99 allt du behöver för att göra din dryckesupplevelse ännu mer njutbar och minnesvärd. Utforska vår kollektion av färgglada Rice muggar idag och låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta muggen som passar din stil och personlighet perfekt.


Se hela vårt sortiment av Middag & Fest

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart