Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Högtider / Julpynt / Nisse flyttar in / Nisses 2-pack köksskålar i porslin 3,2 cm

​Välkomna skönhet och elegans till ditt miniatyrkök med våra dekorativa köksskålar eller djupa tallrikar i miniatyrformat

Nisses 2-pack köksskålar i porslin 3,2 cm

58

KR

Nisses 2-pack köksskålar 3,2 cm

Välkomna skönhet och elegans till ditt miniatyrkök med våra dekorativa köksskålar eller djupa tallrikar i miniatyrformat. Dessa små mästerverk av porslin är som små juveler med en vacker blå klassisk kant, och de är skapade för att addera en touch av sofistikerad charm till dina förtrollande skapelser.

  • Storlek: 2,8 och 3,2 cm i diameter

Varje skål är tillverkad av finaste porslin, vilket ger dem en känsla av äkthet och kvalitet. Den vackra blå kanten runt varje skål är som en touch av himlen som omfamnar den praktiska vardagen. Det är en tidlös design som ger varje skål en touch av klassisk elegans. Dessa miniatyr köksskålar är inte bara vackra utan också mångsidiga. Perfekta för fairy gardens, dockskåp, tittskåp och andra kreativa projekt, låter de dig skapa små världar fyllda med detaljer och skönhet. Dessa skålar blir de perfekta kärlen för magiska ingredienser eller små måltider i den lilla världen du skapar. Förpackningen innehåller två skålar, en med en diameter på 2,8 cm och den andra med 3,2 cm. Dessa små skålar är som en inbjudan till att utforska och skapa, och de kommer säkert att vara en uppskattad detalj i din samling av miniatyrkonst. Låt dem vara stjärnorna i ditt nästa skapelser!

Märke Nordpolen
EAN 4036159548168

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart