Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Om Room99

Room99 är en webbutik med fokus på inredning. Vi är baserade i Motala, Sverige. Vi vill göra det enkelt för dig att skapa ditt drömhem där du kan vara ditt unika jag. 

HEM / Övrigt / Kundtjänst / Om oss

Vår ambition

Vår ambition är att erbjuda vacker, snygg och trendig heminredning som gör det lilla extra i ditt hem. Hos oss är du alltid välkommen att handla online. Vi har vårt e-handelslager i den vackra och växande staden Motala och ligger geografiskt perfekt för att kunna erbjuda dig snabba leveranser både söder och norrut och kommer du från en närliggande ort eller kanske till och med från Motala så är vi faktiskt glada att kunna berätta att du kan beställa enkelt online och sedan hämta din order på vårt lager inom bara någon timma. Du får ett sms när din order är redo att hämtas.

Vad är Room99?

Room99 är en inredningsbutik på nätet med posters, affischer, tavlor, grupptavlor, inredning och möbler. Här hittar du kända märken som Sagaform, Ernst Kirchsteiger, Kids Concept, PR Home, Verti , Watt och Veke och många fler. Här finner du även ett stort utbud av posters och affischer med snygga motiv i både små och stora storlekar. Vi har prints och affischer för alla rum och som passar alla åldrar. Hos oss finner du det senaste inom modern heminredning.

Vårt sortiment

Vi har ett väl utvalt sortiment av tavlor och posters och kan erbjuda abstrakt, modernt, grupptavlor, djurtavlor, barntavlor, popart och fototavlor bland annat. Vårt utbud uppdateras kontinuerligt för att du ska kunna hitta nya spännande motiv att förgylla ditt hem eller kontor med. Vi väljer vårt sortiment med omsorg och hoppas att du kommer gilla det du hittar i vår onlinebutik. I vår kategori för heminredning finner du kuddar, kuddfodral, ljuslyktor, väggdekorationer, möbler, väggklockor och en hel del annat som ger ditt hem det där lilla extra.

Gåvor för ditt företag

Välkommen online för att handla inredning till ditt hem eller företag eller för att hitta gåvor och presenter till årets alla högtider och festligheter. Letar du efter företagsgåvor så har du hamnat helt rätt! Vi erbjuder ett stort sortiment av heminredningsartiklar som du kan sätta din egen logga på. Vi hjälper till med inslagning! Bara hör av er så ska vi se till att få fram något riktigt bra.

Heminredning online med snabb & säker leveranstid

Vi vill att du ska kunna njuta av enkel och härlig shopping av heminreding online i vår webbbutik och vill vara ett självklart val när du ska välja heminredning. Alla våra lagervaror skickar vi inom 1-3 dagar. Vårt mål är att ha varenda produkt som visas på hemsidan på vårt lager i Motala för att kunna erbjuda riktigt snabb och säker leverans. Ännu har vi några produkter som inte finns på vårt lager men du ser vid varje produkt leveranstiden för just den varan. Room99 består av ett riktigt härligt glatt team som älskar det vi gör och hoppas att du som kund känner dig hundra procent nöjd med oss och att du alltid ska känna dig trygg.

Varmt välkommen till oss!

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart