Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Industriväggar

En snygg detalj i hemmet

Industriväggar är perfekta att addera till hemmet om man önskar en stilren rumsavskiljare i en industriell design. Industriväggen blir en snygg detalj i hemmet oavsett om du vill åt det praktiska eller om du endast vill ha den som dekoration. Hos oss hittar du industriväggar i olika storlekar, för att de ska passa alla hem.

klicka på pilen

HEM / Möbler / Industriväggar

Industriväggar har blivit en populär designtrend


Industriväggar har på senare tid också blivit populära som en modern och industriell inredningsdetalj i kommersiella och bostadsutrymmen. Denna trend, som ibland kallas "industriell chic" eller "industriell design", har sitt ursprung i omvandlingen av gamla fabriks- och lagerlokaler till trendiga loftlägenheter, restauranger och kontorsutrymmen.
Att använda industriväggar som inredning kan ge en unik och rå estetik till ett rum. Dessa väggar har ofta en karaktäristisk look med synliga svetsade sömmar, råa ytor och industriella färger som grå, svart eller rostig metall. Denna visuella stil kan ge en känsla av autenticitet och grovhet som är eftertraktad i moderna inredningar. En av fördelarna med att använda industriväggar som inredning är deras mångsidighet. De kan användas på olika sätt för att skapa olika estetiska effekter. Till exempel kan en industriell vägg användas som en bakgrund för att accentuera moderna möbler och inredningsdetaljer. Dess råa och robusta karaktär kan skapa en kontrast till mer polerade och eleganta element och ge en intressant dynamik till rummet. Industriväggar kan också fungera som avdelare eller skiljeväggar för att definiera olika områden i ett stort öppet utrymme. De kan separera ett kök från en matsal i en restaurang eller skapa privata arbetsutrymmen i ett kontor. Genom att använda industriväggar på detta sätt kan man skapa en känsla av struktur och ordning samtidigt som man behåller den öppna och luftiga känslan som är karakteristisk för moderna utrymmen. Utöver sin estetiska roll kan industriväggar också erbjuda praktiska fördelar som ljudisolering och avskärmning av ljus. På grund av deras robusta konstruktion kan de fungera som effektiva ljudbarriärer och minska ljudnivån mellan olika områden. Dessutom kan industriväggar ha glaselement eller fönsteröppningar som tillåter naturligt ljus att flöda genom rummet samtidigt som de ger integritet och avskildhet.

Se hela vårt sortiment av Möbler

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart