Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Övrigt / Ge bort presentkort

Vänligen välj eller ange summa


Uppgifter om dig och mottagaren


Vänligen ange mottagarens e-postLeveransdatum (lämna tomt för leverans nu)

Presentkortet skickas digitalt till den valda emailadressen

Artikelnummer:

PK1001


Ett digitalt presentkort till mailen

Är du på jakt efter den perfekta presenten till någon speciell i ditt liv? Låt oss presentera dig för Room99s digitala presentkort - en gåva som garanterat kommer att göra mottagaren glad och nöjd! Ett digitalt presentkort är en modern och praktisk lösning för att ge bort en present till någon. Istället för ett fysiskt kort eller kupong levereras det digitala presentkortet elektroniskt via e-post till mottagaren. Eftersom det digitala presentkortet levereras elektroniskt kan mottagaren få det omedelbart eller inom några minuter efter att du har skickat det. Detta gör digitala presentkort perfekta för sista minuten-presenter eller om du behöver skicka en gåva till någon som befinner sig långt borta.

Så varför inte göra någon glad idag genom att ge bort ett digitalt presentkort från Room99? Det är enkelt att beställa och levereras direkt till mottagarens e-postadress. Så sluta leta efter den perfekta presenten - ge bort ett digitalt presentkort från Room99 och gör någon riktigt lycklig!

  • Välj fraktsättet "Hämta i butik" i kassan om du endast köper presentkort så blir det fri frakt.

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart