Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Högtider / Julpynt / Nisse flyttar in / Nisses jordglob 4,5 cm

​Den lilla jordgloben i polyresin i vintagelook är som en tidlös skatt, vars charm förstärks av subtila gyllene inslag.

Nisses jordglob 4,5 cm

42

KR

Nisses jordglob 4,5 cm

Den lilla jordgloben i polyresin i vintagelook är som en tidlös skatt, vars charm förstärks av subtila gyllene inslag. Det är en småskalig dekoration som bär på sig en aura av nostalgisk elegans och är mångsidig nog att passa perfekt både i en miniträdgård och ett dockhus.

Globens vintagelook ger en känsla av antikhet och förmedlar en tidlös skönhet. De små, gyllene inslagen fungerar som smycken som förgyller globens yta och tillför en touch av lyx. Varje detalj är omsorgsfullt utformad för att skapa en autentisk atmosfär av svunnen tid. Denna lilla plastglob blir ett fascinerande tillägg till din miniträdgård, där den kan fungera som en miniatyrvärldens symboliska centrum. Alternativt kan den pryda ett dockhus och skapa en atmosfär av världsomfattande utforskning och upptäckter i miniatyr. Dess små dimensioner gör den flexibel och lätt att integrera i olika småskaliga miljöer. Så låt den lilla plastgloben i vintagelook bli ett konstnärligt element i din miniatyrvärld och låt den leda tankarna till en svunnen era av resor, äventyr och tidlös skönhet.

  • Storlek: 4,5 cm
Märke Nordpolen
EAN 4036159516396

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart