Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Fåtöljer


En bekväm fåtölj är ett viktigt tillskott

Det bästa med fåtöljer är att de finns i en mängd olika stilar, färger och material så att du kan hitta en som passar din personliga smak! En bekväm fåtölj är ett viktigt tillskott till ditt hem eftersom den ger en plats att koppla av och varva ner efter en lång dag på jobbet eller i skolan. Fåtöljen är en klassisk möbel som pryder många vardagsrum. Den kan användas för umgänge, men erbjuder också en plats för avkoppling eller läsning.

klicka på pilen

HEM / Möbler / Fåtöljer

Skapa harmoni och stil
med nya fåtöljer

Derry Beige Fåtölj Venture Design

Lagerstatus-ikon

Leverans 5-9 dagar

2 600

KR

Sedalia Fåtölj Venture Design

Lagerstatus-ikon

Leverans 5-9 dagar

2 195

KR

Loungefåtölj X-Lounge Beige

Lagerstatus-ikon

Leverans 5-9 dagar

2 909

KR

Omslutande komfort och
tidlös design med fåtöljer

Dyk in i världen av avslappning och stil med vårt varierade utbud av fåtöljer på Room99. Varje fåtölj är noga utvald för att erbjuda en perfekt kombination av komfort och design, skapad för att förhöja din vardag och addera personlighet till ditt rum. Vare sig du söker efter en klassisk läsfåtölj där du kan förlora dig i en bra bok eller en modern accentfåtölj för att ge ditt utrymme en trendig touch, så har vi något för varje smak och inredningsstil. Vårt sortiment sträcker sig från mjuka tyger till lyxigt läder och kommer i olika färger och mönster för att matcha din personliga estetik. Varje fåtölj är skapad med fokus på ergonomi och hållbarhet, vilket garanterar en långvarig komfort och stil. Oavsett om du planerar att skapa en avslappnad läshörna i ditt vardagsrum eller behöver ett extra sittplatsalternativ, kommer våra fåtöljer att bli en oumbärlig del av din inredning. Utforska vår fåtöljkategori och låt dig inspireras av vårt noggrant kuraterade utbud. Skapa ett utrymme där avslappning och elegans förenas – välkommen till Room99, där varje fåtölj berättar sin egen historia om stil och bekvämlighet."

Se hela vårt sortiment av Möbler

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart