Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Högtider / Julpynt / Nisse flyttar in / Nisses ljusstake 3,5 cm

Den lilla ljusstaken är som ett konstverk i miniformat, skapat med omsorg och precision.

Nisses ljusstake 3,5 cm

35

KR

Nisses ljusstake 3,5 cm

I hjärtat av vinterskogen, där snön glittrar som diamanter i månskenet, finns det en magisk plats där nissar samlas för att skapa små ljusa underverk. Där hittar vi stolt Nisses miniatyr ljusstake, en förtrollande skapelse som bär på värmen av hemtrevnad och glädjen av vintersäsongen.

  • Storlek: 3x1,6x3,5 cm

Den lilla ljusstaken är som ett konstverk i miniformat, skapat med omsorg och precision. Tillverkad av metall som dansar med gnistrande detaljer, är dess form inspirerad av naturens skönhet. De små ljushållarna är som blommor som sträcker sig mot stjärnorna och bär varje ljus som en sprakande juvel. Ljusstakens miniatyrmått är som en anpassning till nissarnas små värld. Den är inte bara ett dekorativt föremål; den är en symbol för ljusets kraft mitt i vinterns mörker. Placera den vid nissens dörr eller på en liten bordsskiva för att lysa upp deras hem och sprida värmen av julens ande. Denna miniatyr ljusstake är inte bara ett tillbehör; den är en port till magin och äventyret som nissarna upplever varje vinternatt. När ljuset fladdrar och kastar skuggor över deras små värld, blir ljusstaken en förtrollande skådeplats för nissarnas sagor och lekar. Låt Nisses miniatyr ljusstake bli den gnista som lyser upp ditt hjärta och skapar en vinterkväll fylld av magi och värme.

Märke Nordpolen

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart