Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Högtider / Julpynt / Nisse flyttar in / Nisses vita lykta med ljus på batteri 10,5 cm

Förhöj skönheten i dina miniatyrvärldar med vår förtjusande lykta, komplett med inbyggt ljus – den perfekta detaljen för trädgårdar i miniatyr.

Nisses vita lykta med ljus på batteri 10,5 cm

110

KR

Nisses vita lykta med ljus på batteri 10,5 cm

Förhöj skönheten i dina miniatyrvärldar med vår förtjusande lykta, komplett med inbyggt ljus – den perfekta detaljen för trädgårdar i miniatyr, Fairy Gardens och dockhus. Med en subtil glöd som skapar en magisk atmosfär är denna lykta ett oumbärligt tillskott till dina små skapelser.

  • Höjd: 10,5 cm
  • Drivs med 2 st batterier (medföljer)

Lyktan är designad för enkelhet och elegans, och den kräver endast 2 batterier för att sprida sitt varma sken. Batterierna medföljer för att du snabbt ska kunna införa detta magiska inslag i ditt miniatyruniversum. Mätande 10,5 cm i höjd är denna lykta inte bara en källa till ljus utan också en stilfull dekoration som passar perfekt in i små trädgårdsmiljöer eller som en välplacerad belysning i dockhus. Låt den skapa en atmosfär av sagolik mystik och ge dina miniatyrvärldar en touch av förtrollning. Utforska det subtila skenet och den tidlösa elegansen i vår lykta med inbyggt ljus – en småskalig skatt som kommer att höja nivån på din miniatyrkonst.

Märke Nordpolen
EAN 4036159540926

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart