Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Högtider / Julpynt / Nisse flyttar in / Nisses 2-pack vita solglasögon 3 cm

Dessa solglasögon i polyresin är som små konstverk designade för att lysa upp trädgårdar i miniatyr, Fairy Gardens och dockhus.

Nisses 2-pack vita solglasögon 3 cm

33

KR

Nisses 2-pack vita solglasögon

Dessa solglasögon i polyresin är som små konstverk designade för att lysa upp trädgårdar i miniatyr, Fairy Gardens och dockhus. Tillverkade med noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer, blir dessa miniatyrsolglasögon en stilsäker och rolig tillsats till både småskaliga utomhus- och inomhusmiljöer.

Polyresinmaterialet ger dessa solglasögon hållbarhet och möjliggör samtidigt en imponerande grad av detaljrikedom. Varje båge, skruv och nyans är fint utformad för att återspegla den autentiska stilen av solglasögon i miniatyr. Dess kompakta mått på cirka 3 cm gör dem idealiska för småskaliga projekt där varje detalj spelar en viktig roll. Dessa solglasögon kan användas för att förbättra skönheten i din Fairy Garden, där de kan läggas som en förtjusande accessoar för små feer. Alternativt kan de vara en modern detalj i ett dockhus, eller varför inte ge en lekfull touch till din egna trädgård i miniatyr? Till skillnad från vanliga solglasögon kan dessa miniatyrversioner njutas av både inomhus och utomhus.Oavsett var du väljer att placera dem kommer dessa polyresin solglasögon att lägga till en dos av trendig och småskalig elegans till din lilla värld.

  • Storlek: 3 cm
  • Antal: 2 st
Märke Nordpolen
EAN 4036159524803

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart