Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Högtider / Julpynt / Nisse flyttar in / Nisses 2-pack vita porslinstallrikar 3 cm

Dessa dekorativa miniatyrtallrikar utstrålar en subtil elegans med sina vackert dekorerade klassiska kanter och tillverkning i porslin. Dessa små konstverk är idealiska för att addera en touch av förtrollning till fairy gardens, dockskåp, tittskåp och and

Nisses 2-pack vita porslinstallrikar 3 cm

41

KR

Nisses 2-pack vita porslinstallrikar 3 cm

Dessa dekorativa miniatyrtallrikar utstrålar en subtil elegans med sina vackert dekorerade klassiska kanter och tillverkning i porslin. Dessa små konstverk är idealiska för att addera en touch av förtrollning till fairy gardens, dockskåp, tittskåp och andra miniatyrvärldar.

Varje tallrik är noga konstruerad för att återspegla den charmiga detaljrikedomen av klassiska porslinstallrikar. Den utsökta dekorationen längs kanten lägger till en känsla av finess och ger varje tallrik en tidlös skönhet. Materialet, porslin, förstärker deras autenticitet och ger dem en känsla av hög kvalitet. Dessa miniatyrtallrikar blir en fantastisk inredningsdetalj, oavsett om de används i skapelser av fantasifulla små trädgårdar eller i detaljerade dockskåpsscener. De lägger till en dimension av realism och karaktär till varje liten värld, skapar en inbjudande atmosfär av noggrant utvalda detaljer. Förpackningen innehåller två tallrikar med en diameter på endast 3 cm. Denna kompakta storlek gör dem lämpliga för en mängd olika kreativa projekt. De kan användas för att skapa intima matplatser i små tittskåp eller för att servera små delikatesser i fairy gardens. Dessa små tallrikar är helt enkelt det perfekta sättet att införa en dos av elegans och skönhet i små skala.

  • Diameter: ca 3 cm
  • Antal: 2 st
Märke Nordpolen
EAN 4036159546874

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart