Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Färdiga nyckelringar


Glänsande fina nyckelringar

Nyckelringar i skinande silverfärg med glasbubbla som ger ett vackert glänsande uttryck. Välj bland flera olika texter. Nyckelringen blir en fin present att ge bort. Den skinande glasbubblan ger nyckelringen ett vackert uttryck.

 

Inga produkter hittades

Nyckelringar med glänsande glasbubbla

Upptäck den perfekta gåvan för pedagoger, lärare och Mors dag med våra vackra nyckelringar med glänsande glasbubbla. Varje nyckelring är handtillverkad för att säkerställa överlägsen kvalitet och unik charm. Den glänsande glasbubblan på varje nyckelring fångar ljuset på ett förtrollande sätt och ger en touch av elegans till varje dag. Denna stilfulla accessoar är inte bara praktisk utan också full av betydelse, vilket gör den till en meningsfull gåva för att visa uppskattning och kärlek. Oavsett om det är för en inspirerande pedagog, en dedikerad lärare eller en fantastisk mamma, kommer våra nyckelringar att vara en uppskattad gåva som kommer att lysa upp deras dag. Ge en gåva som kombinerar stil och känsla - ge en nyckelring med glasbubbla.

Se hela vårt sortiment av Presenttips

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart