Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Ljus & ljuslyktor

Ljus & ljuslykta för rätt stämning

Välkommen till vår underbara värld av ljuslyktor för ditt hem! Om du vill skapa en mysig och avkopplande atmosfär i ditt hem, så är ljuslyktor det perfekta valet. Vårt sortiment av ljuslyktor är tillverkade av högkvalitativt material och har en unik design som passar alla stilar och smaker.

Ljuslyktorna är idealiska för att lysa upp ditt vardagsrum, sovrum, matsal eller trädgård. De kan användas för att skapa en romantisk stämning för en speciell kväll, eller för att förvandla din vanliga vardagsrum till en varm och inbjudande plats. Oavsett om du vill ha en elegant och modern stil, eller en rustik och naturlig känsla, så har vi något för dig. 

Våra ljuslyktor finns i olika storlekar och former, från små och subtila till stora och dramatiska. De är tillverkade av olika material, inklusive metall, glas, keramik och trä, och finns i olika färger och mönster. Du kan välja mellan klassiska ljuslyktor med enkel design eller dekorerade med blommor, fåglar eller andra motiv. Dessa ljuslyktor är också ett perfekt val för att ge som gåva till en vän eller familjemedlem. De är tidlösa och passar alla tillfällen, oavsett om det är en födelsedag, bröllopsdag eller julklapp.

HEM / Hem & Inredning / Ljus & Ljuslyktor

Lys upp ditt hem på bästa sätt!

Det är få saker som är mer rogivande än att tända ett ljus! De finaste ljusen och de finaste sakerna att sätta dem i hittar du här! Du kan alltså i båda fallen välja det som passar bäst till just din inredning! I ett vackert hem är ju alla detaljer viktiga och här finns det ljus som verkligen blir en stämningsfull inredningsdetalj! Det finns också doftljus som sprider en härlig doft i ditt hem! Eller du kanske inte vill ha riktiga ljus hemma? Dekorativa LED-ljus hittar du också här och de ger ett verklighetstroget ljussken!

Bara en plats för ditt ljus eller bara ett vackert prydnadsföremål - varför välja? 

När man tänder ett ljus vill man ju göra det i en fin ljusstake eller ljusslykta!  Eller på ett fint ljusfat! För det är ju inte meningen att man ska behöva plocka undan ljusstaken, ljuslyktan eller ljusfatet när de inte används bara för att de inte är snygga nog att ha framme! Här finner du ljusstakar, ljusslyktor och ljusfat som är så fina att de kan stå framme jämt! De är med andra ord vackra prydnadsföremål i sig själva! Hos Room99 finner du verkligen allt som behövs för ljusstunden, till och med tändstickor!

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2023 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart