Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Högtider / Julpynt / Nisse flyttar in / Nisses röda stickade tröja 3,5x5 cm

 Vår supergulliga röda och vita stickade tröja med ett fint mönster är det ultimata tillbehöret för nissens hus och nissebus

Nisses röda stickade tröja 3,5x5 cm

35

KR

Nisses röda stickade tröja 3,5x5 cm

Mellan de snöklädda granarna och de glittrande stjärnorna finns en värld där förtrollande kläder blir en del av nissarnas charm. Vår supergulliga röda och vita stickade tröja med ett fint mönster är det ultimata tillbehöret för nissens hus och nissebus. Denna tröja är som en varm kram av julens glädje och hjälper till att sprida värme i den kyliga vinterluften.

  • Storlek: 3,5x5 cm

Den stickade tröjans röda och vita färgkombination skapar inte bara en festlig atmosfär utan är också en tidlös symbol för julens traditioner. Det fina mönstret, som en dans av snöflingor eller små hjärtan, ger tröjan en touch av elegans och lekfullhet samtidigt. Varje detalj är noga utformad för att fånga ögat och smälta hjärtan. Denna tröja är inte bara en accessoar; den är en del av nissens karaktär och charm. Kanske har nissen glömt sin tröja på toaletten i sitt livliga nissebus? Vad en förtjusande överraskning för barnen att finna på morgonen! Det är som om tröjan har en egen magi, som sprider glädje och spänning där den än befinner sig. Så låt den bedårande röda och vita stickade tröjan vara en del av din julepysselvärld och låt den föra med sig känslan av värme och glädje. En liten tröja, men en stor påminnelse om att de enkla sakerna, som en glömd tröja på toaletten, kan skapa stora magiska ögonblick under julen.

Märke Nordpolen

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart