Frakt 49kr - Fri frakt över 1000kr  |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Varukorgen är tom

Posters

Vi har moderna posters för alla

Vi erbjuder snygga posters, affischer och planscher av hög kvalitet. En enkel inredningsdetalj som gör så mycket för rummet. Det går snabbt och enkelt att byta ut motiv efter säsong och smak. Helt plötsligt får du en helt ny känsla i rummet. Hos oss kan du handla posters som redan är en färdig design eller varför inte skapa ett mer personligt motiv med egen text. I vårt breda utbud av posters och prints finns det något för alla.

HEM / Tavlor & Posters / Posters

Här kan du köpa posters online till alla rum

Välj bland våra mest populär kategorier i vårt breda sortiment av billiga fina posters, planscher och affischer. Stora posters 70x100 cm och även snygga posters i 40x50 cm och 50x70 cm m.m. Vi älskar att fylla väggarna med vackra tavlor och tryck. Med fina poster affischer prints kan du snabbt skapa en fantastisk tavelväg. En ny affisch till köket med härligt läckra örter och grönsaker som är lätt matchade tillsammans som skapar en snygg tavelvägg. Snygga affischer med New York motiv t.ex.

Det är enkelt att handla konst och inredning affischer online på Room99 

Du kan med fördel använda att handla mot faktura för att du inte ska betala förrän du har din nya heminredning hemma hos dig. Vi har prisvärda prints som skapar möjlighet att kunna byta posters ofta. Det är kul att inreda och förnya sitt hem eller kontor. Och då har du 100 tals flera olika motiv att välja bland. Barnposters, köksposters perfekta affischer för tvättstugan och lugna och harmoniska bilder perfekta till sovrummet. Du kan lätt göra en personlig tavla. Våra poster print kan du få i många olika storlekar både stora och små och lite mittemellan så du kan skapa personliga rum. Rama in snygga affischer och få en fin tavla. Beställ posters online här.

Designa din egen personliga poster 

Upptäck glädjen med att ge bort en personlig tavla till födelsedagsbarnet eller till det lyckliga brudparet och till det nyfödda barnet en tavla med vikt och längd. Eller en av våra personliga posters som du skriver en kärleksförklaring till någon du håller kär. Det finns motiv från kända formgivare, både svenska och från andra länder. Du kan välja från ett brett sortiment av unika, trendiga bilder med väggkonst i många färger. Shoppa väggkonst online.

Posters kan både vara en fin gåva och härlig inredningsdetalj 

Välkommen att kolla i vårt stora billiga posters sortiment. Fotografiska eller abstrakta motiv.  Och glöm inte att du kan kontakta vår kundservice om du behöver hjälp med något. Köp fina prints med snabb leverans till dina tavelväggar.

Se hela vårt sortiment av Tavlor och Posters

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2022 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart