Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Julgranspynt

Låt julgranspyntet göra din julgran personlig

Äntligen är det dags för juletider och hos oss på Room99 hittar du ett stort urval av blandat julgranspynt att klä din gran med. Julgranspyntet som du hittar hos oss är utvalt för att passa olika tycke och smak. Vi har julgranspynt som är stilrent, modern och snyggt men också mycket klassiska, traditionella och fina pynt. Allt för att du ska kunna klä din gran så personlig som möjligt. 

HEM / Tema & Högtid / Julpynt / Julgranspynt

Dags att julgranspynta

Nu är det snart dags att börja julgranspynta igen. Julen är precis runt hörnet och att tidigt planera för hur man ska klä sin julgran är många som gör. Hos oss kan du hitta dina julgransdekorationer som gör att just er julgran blir personlig. Man kan som tradition ha att man köper ett nytt julgranspynt för varje år eller att alla i familjen får bestämma ett nytt pynt som ska hänga just detta året. På så sätt blir just eran gran så personlig som möjligt.

Se hela vårt sortiment av Julpynt

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2023 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart