Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Högtider / Julpynt / Nisse flyttar in / Nisses 8-pack guldfärgade kottar 2,5 cm

​Dessa förtjusande miniatyrkottar i gyllene färg är det perfekta tillskottet för att förhöja nissens magiska värld. Varje lilla kotte är en glänsande skatt i guldfärg, vilket skapar en känsla av fest och elegans i det lilla nissehuset.

Nisses 8-pack guldfärgade kottar 2,5 cm

29

KR

Nisses 8-pack guldfärgade kottar 2,5 cm

Dessa förtjusande miniatyrkottar i gyllene färg är det perfekta tillskottet för att förhöja nissens magiska värld. Varje lilla kotte är en glänsande skatt i guldfärg, vilket skapar en känsla av fest och elegans i det lilla nissehuset.

De små detaljerna i varje kotte, från dess textur till dess form, ger en autentisk och realistisk touch. Guldfärgen lyser upp och ger en gnista av glamour till nissens omgivning, och varje kotte blir som en liten juvel i det lilla landskapet. Dessa miniatyrkottar kan användas på många sätt för att försköna nissens hem. Du kan placera dem runt nissehuset för att skapa en festlig trädgård, dekorera nissens arbetsplats eller använda dem som del av en festlig inredning för nissefestligheter. Kottarna är inte bara vackra att se på, utan de ger också en känsla av lyx och festlig atmosfär. Den gyllene färgen ger en visuell överflödighet som passar perfekt in i nissens värld, där varje detalj bär på en historia och en känsla av festlighet. Sammanfattningsvis blir dessa miniatyrkottar i gyllene färg en oumbärlig detalj för alla som älskar att skapa och utforska nissens magiska värld. De ger en touch av elegans och fest i varje liten scen och blir en glänsande symbol för nissens glädje och skönhet i det små.

  • Storlek: 2,5 cm
  • Antal: 8 st
Märke Nordpolen
EAN 4036159523790

Relaterade produkter

 

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart