Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Högtider / Julpynt / Nisse flyttar in / Nisses bruna stickade tröja 3,5x5 cm

Nisses bruna stickade tröja 3,5x5 cm

35

KR

Nisses bruna stickade tröja 3,5x5 cm

En bedårande, brun stickad tröja fångar uppmärksamheten med sin överflöd av charm. Den är inte bara varm och gosig utan pryds även av ett förtjusande mönster i skira nyanser av grönt och blått. Varje detalj i mönstret är som en liten konstnärlig berättelse, vilket ger tröjan en extra touch av lekfull elegans.

Denna tröja blir ett perfekt tillbehör till nissens hus och nissebus, då den inte bara tillför en värme och komfort utan också en extra dos av festlig färg till den lilla världen. Den harmoniska kombinationen av det jordnära bruna och de livliga gröna och blå tonerna gör den till en ögonblicklig favorit för alla små nissar och deras äventyr. Tänk dig en scen där nissen, mitt i sitt lilla nissebus, har glömt sin gulliga tröja på toaletten. Det blir en magisk överraskning för barnen att upptäcka denna lilla skatt på morgonen. Tröjan blir som ett bevis på nissens lekfullhet och överraskningar, och barnen kommer säkert att glädjas åt att få vara en del av den lilla nissevärlden. Så, när barnen stiger upp på morgonen och går in på toaletten, möts de av denna supergulliga brun stickade tröja med det fina gröna och blåa mönstret, och plötsligt blir nissens hus och nissebus ännu mer förtrollande och fullt av spännande mysterier. En enkel tröja blir således en nyckel till att väva magi och glädje i det vardagliga.

  • Storlek: 3,5x5 cm
Märke Nordpolen
EAN 4036159548151

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart