Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Högtider / Julpynt / Nisse flyttar in / Nisses flätade korg 2,5x3 cm

En elegant flätad miniatyrkorg med handtag blir ett smakfullt och funktionellt tillskott till miniatyrträdgårdar, blomsterarrangemang eller dockskåp. Dess små dimensioner och konstfulla design gör den till ett perfekt attribut för att höja skönheten i min

Nisses flätade korg 2,5x3 cm

28

KR

Nisses flätade korg 2,5x3 cm

En elegant flätad miniatyrkorg med handtag blir ett smakfullt och funktionellt tillskott till miniatyrträdgårdar, blomsterarrangemang eller dockskåp. Dess små dimensioner och konstfulla design gör den till ett perfekt attribut för att höja skönheten i miniatyrvärldar.
Det flätade mönstret på korgen ger den en rustik och hemtrevlig känsla, samtidigt som handtaget lägger till en touch av autenticitet och användbarhet. Varje detalj är konstruerad med omsorg och precision för att efterlikna fullstora korgar, vilket ger den miniatyra världen en känsla av äkthet. Denna miniatyrkorg blir en användbar dekorationsdetalj, och dess användningsmöjligheter är mångsidiga. I en miniatyrträdgård kan den fungera som en charmig plockkorg för små blommor eller grönsaker. I ett dockskåp kan den vara en realistisk och dekorativ förvaringsplats för små föremål. En förtjusande idé är att använda korgen som en kreativ blomsterhållare. Placera små konstgjorda blommor eller växter i den och skapa ett vackert och färgstarkt arrangemang som ger liv åt varje hörn av miniatyrträdgården eller dockskåpet. Sammanfattningsvis blir denna flätade miniatyrkorg med handtag inte bara en visuellt tilltalande dekoration utan också en funktionell och realistisk detalj som berikar upplevelsen av miniatyrvärldar. Dess charmiga närvaro ger en känsla av autenticitet och vardaglig skönhet, och den blir en central del av den småskaliga estetiken.

  • Storlek: 2,5x3 cm
Märke Nordpolen
EAN 4036159544146

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart