Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Högtider / Julpynt / Nisse flyttar in / Nisses 6-pack ballonger 2,4 cm

I nissarnas små värld, där varje dag är en fest och glädjen tar plats i varje hörn, introducerar vi stolt Nisses miniatyr ballonger.

Nisses 6-pack ballonger 2,4 cm

35

KR

Nisses 6-pack ballonger 2,4 cm

I nissarnas små värld, där varje dag är en fest och glädjen tar plats i varje hörn, introducerar vi stolt Nisses miniatyr ballonger. Dessa små färgglada pärlor är som en explosion av festlighet och skratt, redo att förgylla de små varelsernas liv med sina livfulla nyanser.

  • Antal: 6 st
  • Storlek: 1,6x2,4 cm

Varje miniatyr ballong är som en konstnärlig skapelse i sig. Trots sin kompakta storlek fångar varje ballong en färgpalett av glädje, från sprakande rött till mjukt blått och allt däremellan. De små detaljerna, som den tunna tråden som håller dem på plats, är som konstverk av precisionshantverk. Nisses ballonger blir de perfekta tillbehören för festliga stunder i den lilla världen. De kan sväva över nissarnas hemtrevliga trädgård eller bindas fast vid entrén till deras lilla hus, redo att välkomna dem till en dag av glädje och lek. Deras färgsprakande närvaro gör varje dag till en speciell anledning. Dessa miniatyr ballonger är mer än bara små dekorationer; de är symboler för lätthet och festlighet som nissarna bär med sig i sina hjärtan. Placera dem var som helst i nissens lilla värld, och se hur varje färgstark ballong blir en påminnelse om att livet är en fest, och varje dag är en anledning att fira.

Märke Nordpolen

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart