Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Julservetter

Julservetter

Julen är den mest underbara tiden på året och det finns inget som sätter stämningen för festligheterna som en vackert dekorerad julbord. En av de viktigaste delarna av julbordet är julservetterna, och de kan verkligen göra en stor skillnad i utseendet på din festliga dukning.

Våra julservetter är inte bara funktionella för att torka bort mat eller dryck, de är också en stilfull dekoration som tillför ett extra element av festlighet till din juldukning. Med färgglada och festliga motiv som snögubbar, julgranar, julstjärnor och röda och gröna ränder, kommer våra julservetter att göra din dukning mer inbjudande och lockande.  

Med vår stora urval av olika storlekar och mönster kommer du att hitta precis den perfekta julservetten för din festliga dukning. Så gör din juldukning komplett med våra vackra och funktionella julservetter. Beställ idag och ta emot dem i tid för din julmiddag och visa dina gäster din personliga touch och festliga stil.

HEM / Tema & Högtid / Julpynt / Julservetter

Se hela vårt sortiment av Julpynt

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2023 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart