Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Högtider / Julpynt / Nisse flyttar in / Nisses 4-pack pepparkakor 2,5 cm

​Dessa charmiga handmålade pepparkakshjärtan i miniatyr är små konstverk i resin och utgör en perfekt dekorativ detalj för en mängd olika småskaliga projekt.

Nisses 4-pack pepparkakor 2,5 cm

29

KR

Nisses 4-pack pepparkakor 2,5 cm

Dessa charmiga handmålade pepparkakshjärtan i miniatyr är små konstverk i resin och utgör en perfekt dekorativ detalj för en mängd olika småskaliga projekt. Varje hjärta är omsorgsfullt handmålat och fångar den autentiska känslan av traditionella pepparkakshjärtan, vilket ger en känsla av värme och julglädje i varje liten scen.

För enkel användning är varje hjärta utrustat med en vit klisterkudde på baksidan, vilket gör det lätt att fästa dem på olika ytor. Denna mångsidighet gör dem perfekta för miniatyr-scener, Fairy Gardens, nissens dörr, dockhus och mycket mer. Du kan också använda dem för att försköna handgjorda julkort och ge en personlig och festlig touch. Den minutiösa detaljrikedomen och det handmålade utseendet gör varje pepparkakshjärta unikt och karaktärsfullt. Deras miniatyrstorlek gör dem till små skatter som förvandlar varje projekt till en söt och festlig skapelse. Så, oavsett om du skapar en magisk vinterträdgård, inreder nissens hem, eller ger liv åt ett dockhus med juldekorationer, kommer dessa handmålade pepparkakshjärtan att bli en hjärtlig och förtrollande del av den lilla världen du skapar.

  • Storlek: 2,5 cm
  • Antal: 4 st
  • Fästs med klisterkudde på baksidan
Märke Nordpolen
EAN 4036159462686

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart