Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Barnposters

Barnposters till barnrummet

Posters till barnrum finns i många olika utförande, motiv och storlekar. Många av våra barnposters går att få helt unika genom att beställa dem med barnens namn eller födelsedatum, perfekt som doppresent. Alla våra barntavlor trycks på högkvalitativt, bestruket papper och gör sig fint med eller utan ram. Hos oss på Room99.se finns det mängder fina motiv och inspirerande texter - Posters för barnrum med söta motiv!

Förnya barnrummet med nya barnposters

HEM / Tavlor & Posters / Barnposters

Posters barnrum

Det finns ett stort urval av barntavlor, pedagogiska motiv såsom ABC och 123, så väl som sagomotiv som lockar barnets fantasi. Posters till barnrummet för barn och ungdom ger det egna rummet en unik och personlig stil. Blanda gärna olika motiv och storlekar på våra barnposters, eller personifiera dem med barnets stjärntecken eller namn eller personlig födelsetavla så får du ett personligt barnrum som ingen annan har. När du beställer personliga posters så kan lev bli någon dag extra. Det finns posters upp till 70x100 cm stora ända ner till riktigt små så att det ska passa alla barns rum

Barnposters finns i många olika stilar, som passar alla smaker. Här hittat du ett brett utbud posters för barn i stilrena svartvita motiv, såväl som färgglada konstverk magiska enhörningar och våra personliga motiv som gör tavlan unik. T.ex. en personlig födelsetavla. Barnposters på Room99 uppdateras ofta så att dina barns rum kan uppdateras efter barnet ålder och intressen. Vi tycker att barnens rum är viktiga och det ska vara enkelt att byta stil på barnposters. Barnrumsinredning online billigt och trendigt på Room99.se. Matcha gärna med fina saker från Kids Concept som har ett stort utbud barnsaker.

Så letar du efter fina och söta eller kanske coola affischer barn så har du hamnat rätt, brett utbud affischer till barnrummet!

Se hela vårt sortiment från Tavlor och Posters

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2023 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart