Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Utomhusbelsyning


Lys upp din trädgård med utomhusbelysning

Utomhusbelysning är inte bara en praktisk aspekt av heminredning utan spelar också en avgörande roll för säkerhet och atmosfär i ditt utomhusutrymme. Solcellsbelysning har på senare år blivit en populär och miljövänlig lösning för att belysa trädgårdar, terrasser och gångvägar. Denna kombination av funktion och hållbarhet ger inte bara ljus till ditt utomhusutrymme utan bidrar också till att skapa en energieffektiv och ekologisk miljö.

HEM / Hem & Inredning / Utomhusbelysning

Lys upp din trädgård
med lampor för utomhus

Solcellsbelysning Rundi, 2-pack

Lagerstatus-ikon

Leverans 5-9 dagar

119

KR

Solcellsdekoration Owl

Lagerstatus-ikon

Leverans 5-9 dagar

139

KR

Fiesta batteridriven ljusslinga

Lagerstatus-ikon

Leverans 5-9 dagar

219

KR

Solcellslykta Eddy, höjd 15 cm

Lagerstatus-ikon

Leverans 5-9 dagar

129

KR

2-pack spotlights Powerspot

Lagerstatus-ikon

Leverans 5-9 dagar

199

KR

Solcellsdekorationen Cage 18x21 cm

Lagerstatus-ikon

Leverans 5-9 dagar

199

KR

Solcellsslinga i glasburk 8x18 cm

Lagerstatus-ikon

Leverans 5-9 dagar

119

KR

3-pack solcelspollare Fride

Lagerstatus-ikon

Leverans 5-9 dagar

269

KR

Solcellsslinga Globe 210 cm

Lagerstatus-ikon

Leverans 5-9 dagar

509

KR

Solcellslampa Solia 28 cm

Lagerstatus-ikon

Leverans 5-9 dagar

449

KR

Solcellslykta Puloun svart

Lagerstatus-ikon

Leverans 5-9 dagar

129

KR

Solcellslykta Mandala 30 cm

Lagerstatus-ikon

Leverans 5-9 dagar

589

KR

Utomhusbelysning till din trädgård

Utomhusbelysning är inte bara en praktisk aspekt av heminredning utan spelar också en avgörande roll för säkerhet och atmosfär i ditt utomhusutrymme. Solcellsbelysning har på senare år blivit en populär och miljövänlig lösning för att belysa trädgårdar, terrasser och gångvägar. Denna kombination av funktion och hållbarhet ger inte bara ljus till ditt utomhusutrymme utan bidrar också till att skapa en energieffektiv och ekologisk miljö. Traditionellt har utomhusbelysning varit kopplad till elnätet, vilket kräver installation och underhåll av kablar. Solcellsbelysning erbjuder en trådlös och självförsörjande lösning genom att omvandla solenergi till elektricitet. Dessa lampor har solcellspaneler som fångar upp solens energi under dagen och omvandlar den till lagrad energi, vilket möjliggör belysning under natten. Detta gör solcellsbelysning både kostnadseffektiv och mer hållbar, och det eliminerar behovet av konstant strömanslutning. En fördel med solcellsbelysning är dess enkelhet när det gäller installation. Eftersom dessa lampor inte kräver kabeldragning eller anslutning till elnätet kan de enkelt placeras där det behövs. Det gör dem idealiska för områden där elanslutning är svår eller kostsam. Dessutom kan solcellsbelysning vara ett effektivt sätt att belysa trädgårdsvägar, uppfarter och trädgårdsdekorationer utan att kräva professionell installation.


Solcellslampor finns i olika stilar och utföranden, från dekorativa trädgårdslampor till praktiska säkerhetsljus. Denna variation gör det möjligt att anpassa din utomhusbelysning efter din personliga smak och estetik. LED-tekniken, som ofta används i solcellslampor, ger starkt och energieffektivt ljus, vilket gör dem lämpliga för både dekorativa och funktionella ändamål. En annan fördel med solcellsbelysning är dess låga driftskostnad. Eftersom de inte är anslutna till elnätet är de inte beroende av elektricitet från leverantörer, vilket gör dem ekonomiska och hållbara i längden. Dessutom bidrar solcellsbelysning till minskningen av koldioxidutsläpp, vilket gör den till ett miljövänligt val. Oavsett om du vill skapa en stämningsfull trädgård, förbättra säkerheten runt ditt hem eller bara minska din energiförbrukning, kan solcellsbelysning vara ett utmärkt alternativ för ditt utomhusutrymme. Det kombinerar praktisk funktion med miljömedvetenhet och ger en belysningslösning som både är vacker och hållbar. Så nästa gång du överväger att uppgradera din utomhusbelysning, överväg fördelarna med solcellslampor för att lyfta fram och belysa ditt utomhusutrymme på ett smart och hållbart sätt.

Se hela vårt sortiment av Hem & Inredning

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart