Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Dekorationer

Dekorationer till ditt hem

I ett hem behövs fina prydnadssaker och dekorationer som blir det lilla extra i din homestyling. Vaser med färska snittblommor som du byter ut efter säsong gör dina rum välkomnande under alla årets månader. Och en personliga detalj blandat med nyinköpt trendig dekoration gör att du lyckas med att göra ditt hem eller kontor till en plats som du aldrig vill lämna. En populär dekoration är vår prydnads ananas som blir perfekt ovanpå ett par staplade böcker. Eller inred med vackra förvaringsburkar eller våra härligt doftande doftljus. Förnya ditt hem med vackra inredningsdekorationer.

HEM / Hem & Inredning / Dekorationer

Inred med dekorationer

De minsta inredningsdetaljerna kan gör en så stor skillnad. Det är de små detaljerna som gör ditt hem personligt. Här kan du välja från ett stort utbud av inredningsdetaljer för att pynta och styla ditt hem. Du kan välja bland många olika märken av utsmycknings produkter. Det är detaljerna som gör det. Här finner du unika detaljer som vi tror du kan hitta något du gillar. Från små söta fåglar till fräna plåtskyltar. Håll upp böckerna med bokstöd formade som amerikanska skyskrapor eller kanske en stilren elefant. Ja du kan hitta mycket spännande prydnadssaker som gör din inredning speciell precis som du vill ha den. 

Här finns ett brett utbud av dekorationer att välja ur.   

Titta på alla bilder som hjälper dig att skapa ett trivsamt hem för dig och din familj! Inget hem är det andra likt och det är de fina detaljerna som är pricken över i:et! Dekorationer är ett bra sätt att göra ett hus mer glad och välkomnande. De kan också användas för att ändra stämningen i rummet. Dekorationer online på Room99 som är inredningsbutiken på nätet med med ett härligt utbud. Snabb leverans med Instabox eller Postnord och olika betalsätt via Klarna.

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2023 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart