Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Högtider / Julpynt / Nisse flyttar in / Nisses skridsko 5 cm

​Skridskoäventyr i miniformat för din nisse! Vår miniatyrskridsko är skapad för att ge din nisse den perfekta vintersportupplevelsen, trots sin lilla storlek.

Nisses skridsko 5 cm

55

KR

Nisses skridsko 5 cm

Skridskoäventyr i miniformat för din nisse! Vår miniatyrskridsko är skapad för att ge din nisse den perfekta vintersportupplevelsen, trots sin lilla storlek. Tillverkad med finess och omsorg är denna bedårande miniatyrskridsko designad för att passa smidigt på nissens fötter, oavsett om han utforskar en isig trädgård eller glider över ett digitalt istäckt landskap.

  • Storlek: 5 cm
  • Antal: 1 st

Denna miniatyrskridsko är inte bara en visuell pärla med sina detaljerade skär och eleganta form, den är även funktionell. Trots sin miniatyrstorlek ger den en stabil och rolig skridskoåkning för din nisse. Låt din nisse njuta av vintersportens magi i miniformat! Perfekt som en gåva till nissen som älskar vinteraktiviteter. Meticulously crafted för att erbjuda maximal charm och njutning i varje skridskotur. Gör vinterdagarna ännu mer festliga för din nisse med denna bedårande och praktiska miniatyrskridsko – den ultimata accessoaren för små isäventyr!

Märke Nordpolen
EAN 4036159537896

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart