Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Högtider / Julpynt / Nisse flyttar in / Nisses laptop 4 cm

​Denna lilla laptop i polyresin är en miniatyrskatt med välgjorda detaljer, som adderar en modern touch till din fairy garden, dockhus eller korttillverkning.

Nisses laptop 4 cm

51

KR

Nisses laptop 4 cm

Denna lilla laptop i polyresin är en miniatyrskatt med välgjorda detaljer, som adderar en modern touch till din fairy garden, dockhus eller korttillverkning. Tillverkad med precision och omsorg, fångar denna miniatyr laptop känslan av den moderna världen i det lilla formatet.

Polyresinmaterialet ger möjlighet till fina detaljer och en realistisk yta, vilket gör att varje tangent och varje skärmruta återspeglas i denna lilla laptop. De välgjorda detaljerna skapar en autentisk känsla av teknologisk elegans i småskalig form. Med en storlek på endast 4 cm blir denna miniatyr laptop en smidig och passande dekorativ detalj för din fairy garden, där den kan placeras vid sidan av små feer som verkar vara försjunkna i moderna sysslor. Alternativt kan den bli en samtida detalj i ett dockhus eller en rolig komponent i korttillverkning. Denna lilla laptop är inte bara en dekoration; den är en symbol för det moderna livets påverkan på de små skapelserna. Oavsett var du väljer att inkludera den, kommer denna miniatyr laptop att lägga till en dos av nutida charm och teknologisk lekfullhet i din småskaliga värld.

  • Storlek: 4 cm
Märke Nordpolen
EAN 4036159528023

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart