Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

  Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Möbler

Möbler med skandinavisk stil och hög prisvärdhet

På Room99 hittar du möbler och inredning från varumärket Venture Design som är ett svenskt heminredningsföretag. Venture Design är en möbelgrossist som har ett brett sortiment med utemöbler och innemöbler med bland annat belysning, textil och barnmöbler. Venture Design jobbar ständigt med att utveckla deras produkter ur ett hållbarhets- och miljövänligt-perspektiv. Produkterna är av stilren skandinaviskt stil med hög prisvärdhet och med målet att du ska kunna skapa ett hem att trivas i.

 

Våra produkter för Möbler

Populära produkter

Upptäck de mest populära inredningsartiklarna för denna kategori.

Anmäl dig till nyhetsbrevet för nyheter och erbjudanden

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart