Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Möbler


Möbler med skandinavisk stil

På Room99 hittar du möbler och inredning från varumärket Venture Design som är ett svenskt heminredningsföretag. Venture Design är en möbelgrossist som har ett brett sortiment med utemöbler och innemöbler med bland annat belysning, textil och barnmöbler. Venture Design jobbar ständigt med att utveckla deras produkter ur ett hållbarhets- och miljövänligt-perspektiv. 

klicka på pilen

HEM / Möbler / Se alla Möbler

Derry Beige Fåtölj Venture Design

Lagerstatus-ikon

Leverans 5-9 dagar

2 600

KR

Sedalia Fåtölj Venture Design

Lagerstatus-ikon

Leverans 5-9 dagar

2 195

KR

Faro café set Venture Home

Lagerstatus-ikon

Leverans 5-9 dagar

2 959

KR

Holmsund matgrupp grå Venture Home

Lagerstatus-ikon

Leverans 5-9 dagar

9 999

KR

Fåtölj Laurel Vit Venture Design

Lagerstatus-ikon

Leverans 5-9 dagar

2 495

KR

Peking vit bänksoffa Venture Home

Lagerstatus-ikon

Leverans 5-9 dagar

2 575

KR

Loungefåtölj X-Lounge Beige

Lagerstatus-ikon

Leverans 5-9 dagar

2 909

KR

Fåtölj Laurel Beige Venture Design

Lagerstatus-ikon

Leverans 5-9 dagar

2 495

KR

Våra produkter för Möbler

Anmäl dig till nyhetsbrevet för nyheter och erbjudanden

Ta gärna del av vårt nyhetsbrev. Det ger dig senaste nytt om produkter, erbjudanden och annat värt att veta.

Möbler för varje rum och stil

Välkommen till vår värld av möbler, där varje möbelstück är en historia, en uttrycksfull detalj i hemmet och en portal till personlig stil. Oavsett om du skapar en fräsch inredning från grunden eller uppgraderar ditt nuvarande hem, har vi allt du behöver för att förvandla varje rum till en plats av komfort och stil. Oavsett om det är vardagsrummets avkopplande atmosfär, sovrummets lugnande oas eller kökets funktionella elegans – vår möbelsamling täcker varje behov och smak. Från moderna och minimalistiska designs till klassiska och tidlösa möbler, vi erbjuder ett brett spektrum av alternativ för att matcha din personliga stil och skapa en harmonisk hemmiljö. Vi strävar efter att erbjuda möbler som inte bara är vackra utan också hållbara och funktionella. Varje möbel i vårt sortiment är noga utvald för sin höga kvalitet och design, vilket gör att du kan investera i möbler som kommer att stå emot tidens tand och behålla sin skönhet. Möbler är inte bara estetiska objekt, de är också lösningen på att skapa en funktionell och organiserad rymd. Våra möbler erbjuder smarta förvaringslösningar, platsbesparande alternativ och möjligheten att skapa en flexibel layout som anpassar sig till ditt behov. Varje möbel i vår samling bär med sig en unik karaktär och historia.

Från handgjorda detaljer till moderna innovationer, våra möbler är utformade för att vara mer än bara praktiska föremål – de är konstnärliga uttryck av stil och personlighet. Vi tror att ditt hem är en reflektion av dig själv, och möblerna du väljer är nyckeln till att skapa den perfekta atmosfären. Oavsett om du letar efter en statement-soffa, eleganta matstolar eller ett praktiskt skrivbord, finns det oändliga möjligheter att utforska i vår möbelkategori. Utforska vårt unika möbelsortiment och låt varje möbel bli en del av din personliga historia. Skapa ett hem där komfort möter stil, och varje möbel berättar en berörande historia om ditt individuella uttryck. Välkommen till en kategori där ditt hem blir mer än bara en plats – det blir en uttrycksfull och inspirerande livsstil.

Se hela vårt sortiment av Möbler

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart